ΑρχικήinetΟ Elon Musk επιβεβαιώνει την «υψηλή ζήτηση» για τα Tesla Model S/X

Ο Elon Musk επιβεβαιώνει την «υψηλή ζήτηση» για τα Tesla Model S/X

Ο Elon Musk επιβεβαίωσε ότι η Tesla έχει λάβει «υψηλή ζήτηση» για τα νέα ανανεωμένα Model S και Model X.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος λέει ότι η αυτοκινητοβιομηχανία θα αυξήσει την παραγωγή με μια δεύτερη αλλαγή προκειμένου να καλύψει τη ζήτηση, σε ένα νέο email στους υπαλλήλους που έλαβε η Electrek. Νωρίτερα κυκλοφόρησε μια αναφορά που αναφέρει ότι η Tesla έκλεισε τη γραμμή παραγωγής του Model 3 για δύο εβδομάδες.

Musk Tesla

Υποθέσαμε ότι θα μπορούσε να οφείλεται στην παγκόσμια έλλειψη μικροτσίπ που έχει επηρεάσει την αυτοκινητοβιομηχανία.

Σε ένα νέο email που έστειλε ο Musk σε υπαλλήλους της Tesla, επιβεβαίωσε το κλείσιμο και ότι οφειλόταν σε “προβλήματα προμήθειας ανταλλακτικών”, αλλά στην πραγματικότητα είπε ότι ολόκληρο το εργοστάσιο επηρεάστηκε για λίγες ημέρες:

Αντιμετωπίζουμε ορισμένα προβλήματα προμήθειας ανταλλακτικών, οπότε εκμεταλλευτήκαμε την ευκαιρία να κλείσουμε το Fremont για λίγες μέρες για να κάνουμε αναβαθμίσεις και συντήρηση εξοπλισμού.

Ο Musk πρόσθεσε ότι το εργοστάσιο έχει ξαναξεκινήσει να λειτουργεί: Η παραγωγή του Fremont είναι σε λειτουργία και λειτουργεί από χθες και θα επιταχυνθεί γρήγορα στην πλήρη παραγωγή των Model 3/Y τις επόμενες ημέρες.

Στο email, ο Musk σχολίασε επίσης την παραγωγή των Model S και Model X στο εργοστάσιο Fremont. Επιβεβαίωσε ότι ο επανεξοπλισμός για την ανανεωμένη έκδοση των δύο ηλεκτρικών οχημάτων έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και ότι η παραγωγή θα αυξηθεί το επόμενο τρίμηνο.

Ο Musk πρόσθεσε ακόμη ότι η Tesla βλέπει «υψηλή ζήτηση» για τα νέα Model S και Model X.

Ο CEO έγραψε στο email:

Οι γραμμές παραγωγής του Model S/X έχουν σχεδόν ολοκληρώσει την φάση του εξοπλισμού εξοπλισμό και στοχεύουν στη μέγιστη παραγωγή το επόμενο τρίμηνο. Υπάρχει μεγάλη ζήτηση, οπότε σύντομα θα πρέπει να επιστρέψουμε σε δύο βάρδιες. Πρόκειται να κάνουμε προλήψεις. Πείτε το στους φίλους σας!

Οι πωλήσεις Tesla Model S και Model X είχαν μειωθεί τα τελευταία χρόνια. Αυτό οφείλεται κυρίως στο ότι τα προγράμματα οχημάτων γίνονταν παλιότερα καθώς η Tesla επικεντρώνοταν στα νέα Model 3 και Model Υ. Τον περασμένο μήνα, η Tesla παρουσίασε μια ανανεωμένη έκδοση των Model S και Model X που αναμένεται να αναζωογονήσει τα δύο κορυφαία προγράμματα οχημάτων.

Πηγή πληροφοριών: electrek.co

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS