ΑρχικήinetΗ αυτοκινητοβιομηχανία Hyundai βγάζει εφαρμογή για τα Google Glass

Η αυτοκινητοβιομηχανία Hyundai βγάζει εφαρμογή για τα Google Glass

Hyundai-s-2015-Genesis-Will-Come-with-Google-Glass-Support

Η Κορεατική αυτοκινητοβιομηχανία Hyundai ανακοίνωσε ότι έχει δημιουργήσει μια εφαρμογή για το Google Glass που συγχρονίζεται με το σύστημα Blue Link που θα έχει το 2015 Genesis.

Η εφαρμογή θα δημιουργεί κάρτες που θα περιέχουν πληροφορίες για το όχημα,  φτιαγμένες για τα γυαλιά μέσω των οποίων οι χρήστες θα μπορούν να σερφάρουν.

Οι Push notifications (απαραίτητες ανακοινώσεις) θα ενημερώνουν τον οδηγό εάν το αυτοκίνητο πρέπει να πάει για συντήρηση ή για να κλείσει ένα ραντεβού για τις συντηρήσεις αυτές.

Επίσης, η εφαρμογή θα είναι δυνατό να κλειδώσει και να ξεκλειδώσει τις πόρτες, καθώς και να αποστέλνει δεδομένα από τη φορητή συσκευή προς την μονάδα επεξεργασίας του αυτοκινήτου.

Το 2015 Hyundai Genesis είναι το πρώτο αμάξι που θα υποστηρίξειν μια τέτοια εφαρμογή. Ωστόσο, η Κορεατική αυτοκινητοβιομηχανία δεν είναι η πρώτη που έχει με μια τέτοια ιδέα, καθώς και άλλοι κατασκευαστές έχουν επίσης αποφασίσει να εφαρμόσει εργαλεία συνδεσιμότητας μεταξύ αυτοκινήτων και φορητών συσκευων, όπως smartwatches κλπ.

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS