ΑρχικήinetTwitter: Θα μπορείτε να χρεώνετε followers σας για να βλέπουν tweets σας!

Twitter: Θα μπορείτε να χρεώνετε followers σας για να βλέπουν tweets σας!

Το Twitter ανακοίνωσε στις 25 Φεβρουαρίου ότι σχεδιάζει να προσθέσει δύο νέες δυνατότητες στην πλατφόρμα του: i) τη δυνατότητα των χρηστών να χρεώνουν τους followers τους για πρόσβαση σε επιπλέον περιεχόμενο και ii) τη δυνατότητα δημιουργίας και συμμετοχής σε ομάδες που σχετίζονται με συγκεκριμένα ενδιαφέροντα.

Η δυνατότητα πληρωμής, που ονομάζεται Super Follows, θα επιτρέπει στους χρήστες του Twitter να χρεώνουν τους followers τους για να τους αφήνουν να έχουν πρόσβαση σε επιπλέον περιεχόμενο. Αυτό το περιεχόμενο μπορεί να αφορά μπόνους tweets, πρόσβαση σε μια κοινοτική ομάδα, εγγραφή σε newsletter ή badge που υποδεικνύει την υποστήριξή τους. Σε ένα mockup screenshot, το Twitter έδειξε ένα παράδειγμα, όπου ένας χρήστης χρεώνει 4,99$ ανά μήνα για να λάβει μια σειρά προνομίων. Το Twitter το βλέπει ως έναν τρόπο που επιτρέπει στους δημιουργούς και τους εκδότες να πληρώνονται απευθείας από τους θαυμαστές τους.

Twitter: Θα μπορείτε να χρεώνετε followers σας για να βλέπουν tweets σας!

Τα εργαλεία άμεσων πληρωμών έχουν γίνει όλο και πιο σημαντικά για τους δημιουργούς, ιδίως τα τελευταία χρόνια. Το Patreon ήταν εξαιρετικά επιτυχημένο, ενώ και άλλες πλατφόρμες, όπως το Facebook, το YouTube, ακόμη και το GitHub έχουν κυκλοφορήσει όλες τις δυνατότητες άμεσων πληρωμών δημιουργού. Σύμφωνα με το “The Verge”, το Twitter κάνει επίσης λόγω για δυνατότητες συνδρομών που θα του προσφέρουν μια νέα πηγή εσόδων – αν και δεν φαίνεται να έχει πει ακόμα «τί θα είναι αυτό το τέλος».

Twitter: Θα μπορείτε να χρεώνετε followers σας για να βλέπουν tweets σας!

Η επόμενη δυνατότητα που αναμένεται να εισάγει το Twitter ονομάζεται Communities, και φαίνεται να είναι κάτι σαν το Facebook Groups. Με αυτή τη δυνατότητα, οι χρήστες θα μπορούν να δημιουργήσουν και να συμμετάσχουν σε ομάδες με συγκεκριμένα ενδιαφέροντα – όπως γάτες ή φυτά – επιτρέποντάς τους να δουν περισσότερα tweets που εστιάζουν σε αυτά τα θέματα. Τα Groups σημείωσαν μεγάλη επιτυχία στο Facebook (και ένα τεράστιο πρόβλημα εποπτείας ωστόσο), επομένως θα μπορούσαν να είναι ένα ιδιαίτερα χρήσιμο εργαλείο στο Twitter, καθώς η ανοιχτή φύση της υπηρεσίας μπορεί να δυσκολεύει τους νέους χρήστες να ξεκινήσουν στην πλατφόρμα.

Παρόλα αυτά, δεν υπάρχει ακόμη σαφές χρονοδιάγραμμα για το πότε θα ξεκινήσει να είναι διαθέσιμη κάποια από αυτές τις δυνατότητες.

Pohackontas
Pohackontashttps://www.secnews.gr
Every accomplishment starts with the decision to try.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS