ΑρχικήinetGoogle: Αλλάξτε στην καινούρια εφαρμογή Pay για να έχετε πρόσβαση

Google: Αλλάξτε στην καινούρια εφαρμογή Pay για να έχετε πρόσβαση

Πέρυσι, η εφαρμογή Google Pay κυκλοφόρησε μία νέα ανανεωμένη διεπαφή, ωστόσο πολλοί χρήστες δεν την επέλεξαν και παρέμειναν στην παλιά, αφού είχαν ακόμα την επιλογή. Κι ενώ γνωρίζαμε ότι η εφαρμογή θα έφτανε στο τέλος της ωφέλιμης ζωής της κάποια στιγμή, η Google λαμβάνει τώρα κάποια επίσημα μέτρα για να το κάνει λίγο πιο γρήγορα.

Pay

Σύμφωνα με ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που στάλθηκε πριν μία με δύο μέρες, η Google ενημερώνει τους χρήστες ότι η παλιά εφαρμογή και ο ιστότοπος του Google Pay δεν θα προσφέρουν πιο τις δυνατότητές τους για συναλλαγές από τις 5 Απριλίου. Μετά από αυτή την ημερομηνία, οι χρήστες δεν θα έχουν πλέον τις υπηρεσίες που χρειάζονται, οπότε θα πρέπει αναγκαστικά να μεταβούν στην νέα διεπαφή του Google Pay.

Επίσης, δεν θα μπορούν να δουν το προηγούμενο ιστορικό συναλλαγών τους και να αποκτήσουν πρόσβαση στο υπόλοιπό τους μετά από την λήξη της προθεσμίας. Φυσικά, η μετάβαση στη νέα εφαρμογή Google Pay θα σας επαναφέρει όλες αυτές τις δυνατότητες. Η Google επιβεβαίωσε ότι αυτές οι αλλαγές ισχύουν μόνο για τις ΗΠΑ αυτήν τη στιγμή, αλλά για καμία από τις άλλες αγορές, όπου η νέα εφαρμογή Pay δεν έχει κάνει ακόμα το ντεμπούτο της.

Η νέα εφαρμογή Pay έχει προσθέσει μερικές καινούριες λειτουργίες που μπορούν να κάνουν τη ζωή σας λίγο πιο εύκολη. Μία από αυτές είναι η δυνατότητα λήψης αποδείξεων απευθείας από το Gmail και τις Φωτογραφίες. Τέλος, η Google πραγματοποιεί επίσης ορισμένες αλλαγές στους όρους υπηρεσίας του Pay, συμπεριλαμβανομένου του συνδυασμού δύο από τα υπάρχοντα έγγραφα του ToS και της αύξησης της ελάχιστης ηλικίας επιλεξιμότητας για χρήση της υπηρεσίας από 16 σε 18 έτη. Όλες αυτές οι αλλαγές πολιτικής τίθενται σε ισχύ για όλους αυτόματα από τις 5 Απριλίου. Μπορείτε να μεταβείτε εδώ για να δώσετε ξανά στους ενημερωμένους όρους υπηρεσίας.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS