ΑρχικήHow ToΠώς θα δημιουργήσετε Tweets που εξαφανίζονται μέσω των Fleets

Πώς θα δημιουργήσετε Tweets που εξαφανίζονται μέσω των Fleets

Οι προσωρινές «ιστορίες» έχουν γίνει πολύ δημοφιλείς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η αντίστοιχη δυνατότητα στο Twitter ονομάζεται “Fleets” και μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε tweets που περιέχουν προσωπικές και περιστασιακές σκέψεις, απόψεις και συναισθήματα. Έπειτα από λίγο αυτές οι αναρτήσεις δεν θα είναι πλέον ορατές.

Fleets

Τι είναι τα Twitter Fleets;

Τα Fleets, είναι στην ουσία tweets τα οποία έπειτα από ένα χρονικό διάστημα δεν είναι πλέον ορατά. Ένα κανονικό tweet εμφανίζεται στο χρονοδιάγραμμά σας για πάντα, εκτός αν το διαγράψετε, αλλά ένα Fleet εμφανίζεται μόλις για 24 ώρες. Τα Fleets μπορεί να είναι κείμενο, εικόνα, βίντεο ή ακόμα και retweets.

Εμφανίζονται στην κορυφή της εφαρμογής Twitter για κινητά Android, iPhone και iPad. Ένα μπλε περίγραμμα γύρω από ένα προφίλ σημαίνει ότι υπάρχει ένα νέο Fleet που δεν έχετε δει. Ένα λευκό περίγραμμα σημαίνει ότι έχετε ήδη δει όλα τα Fleets από έναν χρήστη.

Πώς μπορείτε να δημιουργήσετε ένα Twitter Fleet

Αρχικά, ανοίξτε την επίσημη εφαρμογή Twitter στο iPhone, το iPad ή τη συσκευή Android σας. Θα δείτε τη σειρά των Fleets στο επάνω μέρος της οθόνης. Πατήστε “Προσθήκη” για να ξεκινήσετε.

Στο κάτω μέρος της σελίδας δημιουργίας Fleet, υπάρχουν τέσσερις καρτέλες:

Κείμενο“: Μπορείτε να γράψετε κείμενο σε κενό φόντο.

Γκαλερί“: Επιλέξτε μια εικόνα ή ένα βίντεο από τον τοπικό σας χώρο αποθήκευσης.

Λήψη“: Τραβήξτε μια νέα φωτογραφία.

Βίντεο“: Εγγραφή νέου βίντεο.

Για ένα Fleet κειμένου, μπορείτε να πατήσετε στο κέντρο της οθόνης και να αρχίσετε να πληκτρολογείτε. Μπορείτε να προσαρμόσετε την ευθυγράμμιση, να κάνετε έντονο το κείμενο, να βάλετε ένα φόντο πίσω από το κείμενο και να αλλάξετε το χρώμα του.

Όταν επιλέξετε μια εικόνα από τη συλλογή σας, μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα του φόντου και να χρησιμοποιήσετε τα ίδια εργαλεία κειμένου για να γράψετε κάτι πάνω στην εικόνα.

Τα ίδια εργαλεία είναι διαθέσιμα και όταν τραβάτε μια νέα φωτογραφία ή ένα νέο βίντεο. Όταν το Fleet σας είναι έτοιμο για κοινή χρήση, πατήστε ” Fleet ” επάνω δεξιά.

Υπάρχουν ωστόσο κι άλλα που μπορείτε να κάνετε με τα Fleet σας. Μπορείτε για παράδειγμα να μοιραστείτε Tweets ως Fleets. Για να το κάνετε αυτό, βρείτε ένα Tweet και πατήστε το εικονίδιο κοινής χρήσης.

Από το μενού Κοινή χρήση tweet, επιλέξτε “Κοινή χρήση σε Fleet“.

Το Tweet θα εμφανιστεί στην οθόνη δημιουργίας Fleet. Στη συνέχεια, μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα του φόντου και να προσθέσετε κείμενο. Πατήστε “Fleet” όταν τελειώσετε.

Επίσης μπορείτε να μοιραστείτε το Fleet σας ως Tweet. Ίσως θέλετε να το κάνετε αυτό εάν δεν θέλετε να εξαφανιστεί μετά από 24 ώρες.

Αρχικά, πατήστε την εικόνα του προφίλ σας στα Fleet για να ανοίξετε τα πιο πρόσφατα.

Πατήστε το κάτω βέλος επάνω δεξιά.

Εδώ, θα δείτε τις επιλογές “Tweet This” ή “Delete Fleet“. Θα ανοίξει η οθόνη σύνταξης του Twitter. Μπορείτε να προσθέσετε ένα σχόλιο στο Fleet προτού το κάνετε tweet.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS