ΑρχικήHow ToInstagram: Πώς να μπλοκάρετε τη λήψη μηνυμάτων από χρήστες του Facebook;

Instagram: Πώς να μπλοκάρετε τη λήψη μηνυμάτων από χρήστες του Facebook;

Instagram

Όπως έχουμε πει και σε προηγούμενο άρθρο, το Facebook δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να στείλουν μηνύματα από το Faceboοk Messenger στο Instagram και το αντίστροφο. Αυτό σημαίνει ότι οποιοσδήποτε χρήστης του Facebook μπορεί να σας στείλει προσωπικό μήνυμα στο Instagram. Εάν θέλετε να κρατήσετε ξεχωριστά τα προφίλ στις δύο πλατφόρμες, μπορείτε να το κάνετε. Το Ιnstagram σας δίνει τη δυνατότητα να μπλοκάρετε μηνύματα χρηστών του Facebοok ώστε να μην σας έρχονται στο Instagram:

Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στο Android τηλέφωνο ή στο iPhone σας. Μεταβείτε στο προφίλ σας, πατώντας το εικονίδιο που εμφανίζεται στην κάτω δεξιά γωνία της εφαρμογής.

Πατήστε το κουμπί μενού (τρεις γραμμές) στην επάνω δεξιά γωνία. Στο μενού που εμφανίζεται, επιλέξτε “Ρυθμίσεις“.

Μεταβείτε στο Απόρρητο> Μηνύματα.

Σε αυτό το σημείο μπορείτε να καθορίσετε ποιοι χρήστες του Facebook μπορούν να σας στείλουν μήνυμα στο Ιnstagram και ποιοι όχι.

Για να αποτρέψετε τους φίλους σας στο Facebοok (ή οποιονδήποτε άλλον με τον οποίο έχετε μιλήσει μέσω Messenger) να επικοινωνήσουν μαζί σας στο Instagram, πατήστε τη δεύτερη ρύθμιση στη λίστα (Facebook friends or people you’ve chatted with on messenger).

Instagram

Η προεπιλεγμένη επιλογή “Συνομιλίες” (chats) επιτρέπει σε οποιονδήποτε από τους φίλους ή τους γνωστούς σας στο Facebook να σας στέλνει μήνυμα στο Instagram. Αν θέλετε να αποκλείσετε εντελώς τους φίλους από το Facebook, αλλάξετε την προεπιλεγμένη επιλογή και πατήστε στην επιλογή που λέει να “Μην λαμβάνετε αιτήματα”.

Facebook

Οι φίλοι των φίλων σας στο Facebook μπορούν, επίσης, να επικοινωνήσουν μαζί σας στο Instagram. Αν δεν θέλετε να συμβαίνει αυτό, επιστρέψτε στη σελίδα “Έλεγχοι μηνυμάτων” και κατευθυνθείτε στο “Φίλοι φίλων στο Facebοok“. Aλλάξτε την προεπιλεγμένη επιλογή και επιλέξτε ξανά το “Μην λαμβάνετε αιτήματα”.

Facebook

Τέλος, υπάρχει και μια ρύθμιση “Άλλοι στο Facebook“, που σάς δίνει τη δυνατότητα να απαγορεύετε σε ξένους να σας στέλνουν μηνύματα στο Instagram με την ίδια διαδικασία.

Οι παραπάνω ρυθμίσεις σας βοηθούν να ελέγχετε ποιοι χρήστες μπορούν να σας στέλνουν μηνύματα στο Instagram. Πολλοί χρήστες θεωρούν πιο εύκολο να κρατούν ξεχωριστά τα προφίλ και τα μηνύματά τους στο Ιnstagram και το Facebook, επομένως αυτές οι ρυθμίσεις είναι πολύ χρήσιμες.

Πηγή: Howtogeek

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS