ΑρχικήHow ToAndroid: Πώς να αλλάξετε τον προεπιλεγμένο Google λογαριασμό σας;

Android: Πώς να αλλάξετε τον προεπιλεγμένο Google λογαριασμό σας;

Εάν χρησιμοποιείτε τηλέφωνο ή tablet Android, γνωρίζετε ότι ο προεπιλεγμένος Google λογαριασμός σας παίζει σημαντικό ρόλο καθώς αποφασίζει πώς θα συνδεθείτε σε πολλές εφαρμογές, ειδικά σε εφαρμογές της Google. Αν ενδιαφέρεστε, υπάρχει δυνατότητα να αλλάξετε τον προεπιλεγμένο Google λογαριασμό σας στο Android.

Google λογαριασμό  Android

Γενικά, η προσθήκη Google λογαριασμών σε μια συσκευή Android είναι εύκολη, αλλά για τη ρύθμιση ενός από αυτούς, ως προεπιλεγμένου, υπάρχει μια μικρή διαδικασία. Ο προεπιλεγμένος λογαριασμός είναι ο λογαριασμός με τον οποίο συνδεθήκατε την πρώτη φορά που ρυθμίσατε τη συσκευή σας.

Ας υποθέσουμε ότι είστε συνδεδεμένοι σε δύο Google λογαριασμούς στην Android συσκευή σας. Αρχικά, θα πρέπει να αποσυνδεθείτε από τον τρέχοντα προεπιλεγμένο λογαριασμό.

  • Για να ξεκινήσετε, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις, πηγαίνετε προς τα κάτω και βρείτε τις ρυθμίσεις για τη “Google“.
  • Ο προεπιλεγμένος Google λογαριασμός σας θα εμφανίζεται στο επάνω μέρος της οθόνης. Πατήστε πάνω στο βελάκι (που βρίσκεται κάτω από το όνομά σας) για να εμφανιστεί η λίστα με όλους τους λογαριασμούς σας.
  • Στη συνέχεια, πατήστε “Διαχείριση λογαριασμών σε αυτήν τη συσκευή“.
  • Θα δείτε μια λίστα με όλους τους λογαριασμούς στους οποίους έχετε συνδεθεί στην Android συσκευή σας. Βρείτε τον προεπιλεγμένο λογαριασμό σας και επιλέξτε τον.
  • Πατήστε “Κατάργηση λογαριασμού“.
  • Πατήστε “Κατάργηση λογαριασμού” στο αναδυόμενο μήνυμα επιβεβαίωσης.

Προσοχή! Η κατάργηση του λογαριασμού διαγράφει όλα τα μηνύματα, τις επαφές και άλλα σχετικά δεδομένα που βρίσκονται στο Android τηλέφωνο ή tablet. Για κάποια δεδομένα υπάρχουν αντίγραφα ασφαλείας στον λογαριασμό σας, οπότε θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτά, όταν συνδεθείτε ξανά.

Όταν κάνετε επιβεβαίωση, ο λογαριασμός θα καταργηθεί από τη λίστα και τη συσκευή σας. Πατήστε το βελάκι στην επάνω αριστερή γωνία για να επιστρέψετε στις ρυθμίσεις Google.

Ανοίξτε ξανά τη λίστα με τους λογαριασμούς σας και πατήστε “Προσθήκη άλλου λογαριασμού“.

Αφού επιβεβαιώσετε ότι είστε εσείς (με δακτυλικό αποτύπωμα ή κωδικό πρόσβασης), θα εμφανιστεί μια σελίδα σύνδεσης Google. Ακολουθήστε τα βήματα, που εμφανίζονται στην οθόνη, και βάλτε τα credentials σας για τον λογαριασμό που θέλετε να προσθέσετε.

Μπορεί να χρειαστούν λίγα λεπτά. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία, θα έχετε έναν νέο προεπιλεγμένο Google λογαριασμό στο Android smartphone ή tablet σας!

Πηγή: Howtogeek

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS