ΑρχικήHow ToΤο Google Shopping σας βοηθά να βρείτε τις καλύτερες προσφορές

Το Google Shopping σας βοηθά να βρείτε τις καλύτερες προσφορές

Με την εορταστική περίοδο να πλησιάζει όλο και περισσότερο, η εύρεση των καλύτερων προσφορών μπορεί να είναι μια πρόκληση όταν ψωνίζετε στο διαδίκτυο. Στις μέρες μας υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί λιανοπωλητές και συχνά είναι δύσκολο να βρείτε ποιος έχει τις καλύτερες τιμές. Σε αυτό μπορεί να βοηθήσει το Google Shopping.

Google Shopping

Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με αυτό, πρόκειται ουσιαστικά για μια Αναζήτηση Google με αποτελέσματα αγορών. Η Google αναζητά στο διαδίκτυο τους λιανοπωλητές που διαθέτουν το προϊόν που αναζητούμε. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορείτε μάλιστα να αγοράσετε το προϊόν απευθείας μέσω της Google χωρίς να χρειάζεται να επισκεφθείτε τον ιστότοπο του καταστήματος.

Για να χρησιμοποιήσετε το Google Shopping, μπορείτε να μεταβείτε στον ιστότοπο. Μπορείτε επίσης να κάνετε αναζήτηση στο Google για ένα προϊόν και στη συνέχεια, να κάνετε κλικ στην καρτέλα “Αγορές“. (Οι Αγορές Google είναι διαθέσιμες οπουδήποτε μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο Google.)

Υπάρχουν μερικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές στο Google Shopping.

  • Αναζητήστε το προϊόν σας στη Google και στη συνέχεια, κάντε κλικ στην καρτέλα “Αγορές“.
  • Επιλέξτε το προϊόν.
  • Στη σελίδα του προϊόντος, θα δείτε μια μικρή ενότητα που δείχνει την τιμή σε κλίμακα από τη χαμηλότερη στην υψηλότερη.
  • Κάτω από την κλίμακα είναι ένα άλλο χρήσιμο εργαλείο. Εάν έχετε λίγο χρόνο πριν αγοράσετε το προϊόν, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τον “Track Price“. Στη συνέχεια, η Google θα σας ειδοποιήσει για τυχόν πτώσεις τιμών.
  • Η κλίμακα είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε για συγκρίσεις τιμών, αλλά το Google Shopping μπορεί να προχωρήσει ακόμη περισσότερο. Στη σελίδα του προϊόντος, κάντε κλικ στην επιλογή “Σύγκριση τιμών“.

Αυτό ανοίγει μια λίστα με όλους τους εμπόρους λιανικής που πωλούν το προϊόν στο διαδίκτυο. Στην κορυφή, θα δείτε μερικά φίλτρα για να περιορίσετε τα αποτελέσματα. Το μενού παραθέτει την τιμή, τις μειώσεις τιμών, το φόρο και τα έξοδα αποστολής για το προϊόν.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS