ΑρχικήHow ToApple Watch: Πώς να τραβήξετε screenshot στο "έξυπνο" ρολόι σας;

Apple Watch: Πώς να τραβήξετε screenshot στο “έξυπνο” ρολόι σας;

Εάν διαθέτετε Apple Watch, ένα από τα πράγματα που μπορείτε να κάνετε είναι να τραβήξετε screenshot στη wearable συσκευή σας. Πολλοί θα αναρωτιέστε γιατί να θέλει κάποιος να κάνει screenshot στο smartwatch του. Ενδεχομένως, κάποιος να θέλει να απαθανατίσει την προπόνησή του για να την ανεβάσει στα social media. Πώς μπορείτε όμως να τραβήξετε screenshot στο Αpple Watch σας;

Apple Watch

Αρχικά, εάν θέλετε να ενεργοποιήσετε την επιλογή οθόνης στο Apple Watch, θα πρέπει να έχετε το iPhone στο χέρι σας. Η λειτουργία πρέπει να είναι ενεργοποιημένη από την εφαρμογή Παρακολούθηση. Γενικότερα, έχουμε χρησιμοποιήσει το Αpple Watch SE που τρέχει το WatchOS 7, αλλά η εν λόγω μέθοδος θα λειτουργήσει με τον ίδιο τρόπο σε άλλα Αpple Watches.
Τα βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να τραβήξετε screenshot στο «έξυπνο» ρολόι σας είναι τα ακόλουθα:

  • Βεβαιωθείτε ότι το Apple Watch είναι συνδεδεμένο στο iPhone σας.
  • Ανοίξτε την εφαρμογή Παρακολούθηση> μεταβείτε στο Γενικά.
smartwatch
  • Κάντε scroll down και πατήστε την εναλλαγή που λέει Ενεργοποίηση screenshot.
Apple Watch: Πώς να τραβήξετε screenshot στο "έξυπνο" ρολόι σας;
  • Ανοίξτε την οθόνη που θέλετε στο Apple Watch.
  • Μετά από αυτό, πατήστε ταυτόχρονα το πλευρικό κουμπί και το Digital Crown για να τραβήξετε screenshot στο Apple Watch σας.
Apple Watch: Πώς να τραβήξετε screenshot στο "έξυπνο" ρολόι σας;
  • Έτσι, μπορεί να ενεργοποιηθεί η λειτουργία screenshot του Αpple Watch με λίγα μόλις εύκολα, απλά και γρήγορα βήματα και να γίνει χρήσιμη.
  • Το screenshοt του Αpple Watch θα εμφανιστεί αυτόματα στην εφαρμογή Φωτογραφίες του iPhone σας. Επομένως, μπορείτε να το μοιραστείτε γρήγορα με όποιον θέλετε.
Apple Watch: Πώς να τραβήξετε screenshot στο "έξυπνο" ρολόι σας;

Η πρόοδος της τεχνολογίας είναι εντυπωσιακή καθώς δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες για ολοένα και περισσότερες, ιδιαίτερες και πρωτοποριακές εμπειρίες που διευκολύνουν καθημερινά τη ζωή τους σε όλα τα επίπεδα. Όσον αφορά το «έξυπνο» ρολόι, είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι σας επιτρέπει να δοκιμάσετε και να εφαρμόσετε διάφορες λειτουργίες μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται και η δημιουργία screenshοt. Το μόνο που μένει είναι να αξιοποιήσετε κάθε χαρακτηριστικό που σας παρέχεται στο μέγιστο δυνατό βαθμό.

Pohackontas
Pohackontashttps://www.secnews.gr
Every accomplishment starts with the decision to try.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS