ΑρχικήUpdatesMicrosoft Edge: Έρχεται με την δυνατότητα Meet Now του Skype

Microsoft Edge: Έρχεται με την δυνατότητα Meet Now του Skype

Η Microsoft κυκλοφορεί την δυνατότητα του Skype που ονομάζεται “Meet now” στον Microsoft Edge ενσωματώνοντας το χαρακτηριστικό στο νέο tab, γνωστό και ως NTP.

Με αυτήν τη νέα δυνατότητα, η Microsoft στοχεύει να βοηθήσει τους καταναλωτές που βασίζονται στο video conferencing να έρθουν σε επαφή με συναδέλφους, φίλους και συγγενείς χωρίς να δημιουργήσουν λογαριασμό Skype ή Microsoft.

Skype Microsoft Edge

Τον περασμένο μήνα, η Microsoft πρόσθεσε τη δυνατότητα του Skype Meet στις εκδόσεις προεπισκόπησης των Windows 10 και η ίδια δυνατότητα κυκλοφορεί τώρα στον Microsoft Edge.

Η Microsoft θα προσθέσει ένα μικρό κουμπί video conferencing στη νέα tab σελίδα του Edge όταν η λειτουργία κυκλοφορεί στη συσκευή σας, όπως φαίνεται παρακάτω:

Όταν κάνετε κλικ στο κουμπί Meet Now, ο Edge θα ανοίξει το Skype Web και θα ξεκινήσει την οθόνη ρύθμισης του Meet Now. Αυτό θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε ένα meeting και οι άλλοι θα μπορούν να συμμετάσχουν χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο πρόσκλησης.

Μόλις δημιουργηθεί, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όποια από τις επιλογές θέλετε chat, φωνητική κλήση και βίντεο για να επικοινωνήσετε με τους συμμετέχοντες.

Άλλες δυνατότητες του Microsoft Edge

Σήμερα, η Microsoft ανακοίνωσε επίσης μια νέα δυνατότητα που ονομάζεται “Price comparison” για το Microsoft Edge που θα σας βοηθήσει να βρείτε τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Αυτή η νέα δυνατότητα θα σας βοηθήσει να συγκρίνετε εύκολα την τιμή ενός προϊόντος που θέλετε σε άλλους λιανοπωλητές με ένα μόνο κλικ και έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να βρείτε την καλύτερη τιμή όταν ψωνίζετε στο διαδίκτυο.

Για να ξεκινήσετε, πρέπει να προσθέσετε ένα προϊόν σε μια συλλογή και να κάνετε κλικ στην επιλογή “compare price to other retailers” για να συγκρίνετε την τιμή ενός προϊόντος με άλλους λιανοπωλητές.

Επιπλέον, η Microsoft κυκλοφορεί τη λειτουργία “Web capture” που θα σας βοηθήσει να τραβήξετε ένα snapshot του “web article” για κοινή χρήση σε μια παρουσίαση του PowerPoint.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS