ΑρχικήsecurityΤο Facebook λανσάρει το «πρόγραμμα αφοσίωσης» Hacker Plus

Το Facebook λανσάρει το «πρόγραμμα αφοσίωσης» Hacker Plus

Το Facebook, λάνσαρε σήμερα το Hacker Plus, το πρώτο «πρόγραμμα αφοσίωσης» για το πρόγραμμα bug bounty της εταιρείας.

Σχεδιασμένο σύμφωνα με τα προγράμματα αφοσίωσης που χρησιμοποιούν οι αεροπορικές εταιρείες και τα ξενοδοχεία, το Facebook είπε ότι το Hacker Plus θα προσφέρει επιπλέον μπόνους και ειδικά προνόμια στους κυνηγούς σφαλμάτων βάσει των προηγούμενων αναφορών τους.

Κάθε ερευνητής που υπέβαλε ή θα υποβάλει από εδώ και πέρα σφάλματα στο πρόγραμμα bug bounty του Facebook συμπεριλαμβάνεται αυτόματα και κατατάσσεται στο πρόγραμμα επιβράβευσης Hacker Plus.

Facebook Hacker Plus

Το Facebook δήλωσε ότι σκοπεύει να «αξιολογεί τακτικά» την απόδοση των ερευνητών ασφαλείας με βάση τη αθροιστική ποσότητα και την βαθμολογία των bug υποβολών τους κατά το τελευταίο έτος.

Με βάση τα σκορ, οι κυνηγοί σφαλμάτων θα τοποθετηθούν σε μία από τις πέντε βαθμίδες των πρωταθλημάτων: Bronze, Silver, Gold, Platinum και Diamond.

Κάθε πρωτάθλημα διαθέτει τα δικά του οφέλη. Το πιο κοινό πλεονέκτημα είναι ένα πρόσθετο μπόνους για επιτυχημένες υποβολές σφαλμάτων.

“Από τις 12:00 π.μ. UTC στις 9 Οκτωβρίου 2020, τα βραβεία bounty θα περιλαμβάνουν το σχετικό μπόνους Hacker Plus πάνω από το σύνολο του bounty που έχουν συγκεντρώσει μέχρι στιγμής”, δήλωσε σήμερα το Facebook.

“Οι ερευνητές στο Bronze πρωτάθλημά μας θα λάβουν μπόνους 5% πάνω από κάθε bounty που λαμβάνουν. Τα μέλη του Diamond League θα κερδίσουν μπόνους 20% πάνω από κάθε βραβείο bounty που λαμβάνουν”, πρόσθεσε η εταιρεία.

“Οι ερευνητές στα πρωταθλήματά μας υψηλότερης βαθμίδας – Gold, Platinum και Diamond – θα λάβουν αποκλειστικές προσκλήσεις για δοκιμές νέων χαρακτηριστικών και προϊόντων πριν από την κυκλοφορία τους.

«Τα μέλη του πρωταθλήματος Diamond και Platinum θα λάβουν επίσης προσκλήσεις για “bug bounty events” με τα έξοδα πληρωμένα (τα events ενδέχεται να αλλάξουν σύμφωνα με τις πολιτικές της εταιρείας για τον COVID-19)», δήλωσε το Facebook.

Οι κυνηγοί σφαλμάτων θα αλλάζουν βαθμίδες και θα μπορούν να παρακολουθούν την κατάταξη του επιπέδου πίστης τους στη σελίδα του προφίλ του προγράμματος bug bounty στο Facebook.

Πρόσθετες λεπτομέρειες είναι διαθέσιμες στην επίσημη σελίδα του προγράμματος αφοσίωσης.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS