ΑρχικήHow ToiPhone: Πως να αλλάζει αυτόματα η ταπετσαρία όταν αλλάζετε Mode (Light/Dark)

iPhone: Πως να αλλάζει αυτόματα η ταπετσαρία όταν αλλάζετε Mode (Light/Dark)

Εάν θέλετε η ταπετσαρία του iPhone ή του iPad να αλλάζει αυτόματα κατά την εναλλαγή μεταξύ του light και του dark mode, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ειδικές ταπετσαρίες που παρέχονται από την Apple και περιλαμβάνουν τόσο light όσο και dark εκδόσεις. Δείτε πώς μπορείτε να κάνετε τις απαραίτητες ρυθμίσεις.

iphone

Αρχικά, ανοίξτε την εφαρμογή “Settings” στο iPhone ή το iPad σας.

iphone

Στα Settings, πατήστε “Wallpaper”.

iphone

Στα Wallpaper settings, πατήστε “Choose a New Wallpaper”.

iphone

Στην οθόνη “Choose”, επιλέξτε την κατηγορία “Stills” στο επάνω μέρος της σελίδας.

iphone

Στην κατηγορία “Stills”, επιλέξτε ένα wallpaper που περιλαμβάνει το εικονίδιο dark mode, που μοιάζει με πολλούς ομόκεντρους κύκλους που κόβονται στην μέση.

Οι ταπετσαρίες με το εικονίδιο σκοτεινής και φωτεινής λειτουργίας αλλάζουν αυτόματα μεταξύ σκοτεινών και φωτεινών εκδόσεων όταν είναι ενεργοποιημένο το dark ή light mode.

Στην επόμενη οθόνη, πατήστε “Set” και, στη συνέχεια, αποφασίστε αν θέλετε να δείτε την ταπετσαρία στην οθόνη κλειδώματος (lock screen), στην αρχική οθόνη (home screen) ή και στα δύο.

iphone

Μετά από αυτό, κλείστε τα Settings και μεταβείτε από το light mode σε dark mode (ή το αντίστροφο) ανοίγοντας το Control Center, κρατώντας πατημένο το ρυθμιστικό φωτεινότητας και πατώντας το κουμπί λειτουργίας dark ή light mode. Αφού το αλλάξετε, θα παρατηρήσετε ότι η ταπετσαρία αλλάζει πλέον αυτόματα.

Πηγή πληροφοριών: howtogeek.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS