ΑρχικήHow ToΠώς να κατεβάσετε δωρεάν eBooks με το Amazon Prime

Πώς να κατεβάσετε δωρεάν eBooks με το Amazon Prime

Υπάρχουν πολλά οφέλη που συνοδεύουν το membership του Amazon Prime. Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι εξοικειωμένοι με το διήμερο shipping και το Prime Video streaming, αλλά υπάρχουν και άλλα. Γνωρίζατε ότι έχετε και πρόσβαση σε μια λίστα με δωρεάν eBooks;

Amazon Prime

Τι είναι το Prime Reading;

Το δωρεάν πρόγραμμα eBook του Amazon ονομάζεται Prime Reading. Μπορείτε να το θεωρήσετε ως ιδιωτική βιβλιοθήκη για μέλη Prime. Ο κατάλογος περιλαμβάνει περισσότερα από 1.000 βιβλία και περιοδικά, ακόμη και μερικά δωρεάν ηχητικά βιβλία.

Ακριβώς όπως και στην πραγματική βιβλιοθήκη, ουσιαστικά δανείζεστε τα βιβλία. Εάν προσπαθήσετε να προσθέσετε ένα νέο όταν η βιβλιοθήκη σας είναι γεμάτη (περιορισμός 10 βιβλίων), θα σας ζητηθεί να επιστρέψετε κάποιο πρώτα.

Ένα άλλο πλεονέκτημα του Prime Reading είναι ένα πρόγραμμα που ονομάζεται Amazon First Reads. Αυτό δίνει στα μέλη της Prime ένα preview στα βιβλία ορισμένων συγγραφέων προτού κυκλοφορήσουν στο κοινό.

Πού να βρείτε τα δωρεάν Amazon Prime eBooks

Μπορείτε να εξερευνήσετε τον κατάλογο Prime Reading στον ιστότοπο της Amazon σε έναν web browser. Βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι στον Amazon Prime λογαριασμό σας.

Amazon Prime

Το άλλο μέρος που μπορείτε να εξερευνήσετε το Prime Reading είναι η εφαρμογή Amazon Kindle. Είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad, συσκευές Android, υπολογιστές με Windows και Mac. Έρχεται επίσης προεγκατεστημένη στα tablet Fire.

Στην εφαρμογή Kindle, θα δείτε την ενότητα “Prime Reading” στην αρχική σελίδα. Πατήστε “See All” για να εξερευνήσετε τον πλήρη κατάλογο.

Πώς να κατεβάσετε τα Amazon Prime eBooks

Όπως σας είπαμε παραπάνω, υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να περιηγηθείτε στον κατάλογο “Prime Reading”. Ότι και αν τυχαίνει να ψάχνετε, απλά επιλέξτε έναν τίτλο για να δείτε τη σελίδα του προϊόντος.

Amazon Prime

Στη σελίδα του προϊόντος, θα δείτε ότι το eBook Kindle είναι δωρεάν για τα μέλη του Prime. Κάντε κλικ ή πατήστε «Read for Free» ή «Read and Listen for Free». Το τελευταίο σημαίνει ότι υπάρχει και σε ηχητικό βιβλίο.

Το eBook θα προστεθεί στη συνέχεια στον λογαριασμό σας στο Amazon και μπορείτε να το κατεβάσετε για να το διαβάσετε στο Kindle ή στην εφαρμογή Amazon Kindle.

Εάν ένα δωρεάν eBook περιλαμβάνει ένα ηχητικό βιβλίο, θα προστεθεί αυτόματα στον Audible λογαριασμό σας. Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή Audible για iPhone, iPad ή Android, αλλά στα tablet Fire είναι προεγκατεστημένη.

Αν θέλετε ακόμη περισσότερες επιλογές για eBooks, μπορείτε να εγγραφείτε στο Kindle Unlimited με 9,99 $ ανά μήνα.

Πηγή: howtogeek.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS