ΑρχικήinetΗ Adobe προειδοποιεί τους χρήστες παλιότερων εκδόσεων του Creative Cloud για νομικές...

Η Adobe προειδοποιεί τους χρήστες παλιότερων εκδόσεων του Creative Cloud για νομικές κυρώσεις

creative

Αν ανήκετε στους χρήστες της Adobe, θα πρέπει να σταματήσετε το συντομότερο δυνατό να χρησιμοποιείτε τις παλαιότερες εκδόσεις των εφαρμογών Creative Cloud, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, λέγοντας ότι ενδέχεται να “διατρέχετε πιθανό κίνδυνο να αντιμετωπίσετε νομικές συνέπειες”.

Οι εφαρμογές των οποίων δεν πρέπει πια να χρησιμοποιούνται οι παλιές εκδόσεις, είναι οι Photoshop, Lightroom Classic, Premiere Pro, Animate και Media Director.

Σύμφωνα με το AppleInsider, η Adobe έχει αρχίσει να προειδοποιεί τους χρήστες παλαιότερων εκδόσεων των εφαρμογών Creative Cloud, ότι ενδέχεται να αντιμετωπίσουν νομικές κυρώσεις από άλλες εταιρείες, εάν συνεχίσουν να τις χρησιμοποιούν.

“Δυστυχώς, οι πελάτες που συνεχίζουν να χρησιμοποιούν ή να αναπτύσσουν παλαιότερες και μη εξουσιοδοτημένες εκδόσεις του Creative Cloud ενδέχεται να αντιμετωπίσουν κυρώσεις από τρίτους”, ανέφερε η εταιρεία στο ειδησεογραφικό πρακτορείο ειδήσεων.

Εν τω μεταξύ, οι χρήστες λαμβάνουν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που τους λένε ότι δεν έχουν άδεια να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν τις παλαιότερες εκδόσεις των εφαρμογών. Για να διορθώσουν το πρόβλημα, πρέπει να προχωρήσουν σε ενημέρωση.

Η Adobe δεν έχει δώσει περεταίρω εξηγήσεις σχετικά με την ανακοίνωσή της.

Η εταιρεία ανήγγειλε ότι οι συνδρομητές του Creative Cloud θα έχουν πρόσβαση μόνο στις δύο πιο πρόσφατες εκδόσεις των εφαρμογών. Ενθάρρυνε τους χρήστες να χρησιμοποιούν μόνο την τελευταία έκδοση για “βέλτιστη απόδοση και οφέλη”.

Παρόλο που η Adobe δεν έχει αναφέρει ποιοι είναι αυτοί που θα μπορούσαν να κινηθούν νομικά εναντίον των χρηστών, πιστεύεται ότι είναι η Dolby, που μήνυσε την εταιρεία για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων και παραβίαση της σύμβασης. Αυτός πιστεύεται ότι είναι και ο λόγος για τον οποίο οι χρήστες πρέπει να σταματήσουν να χρησιμοποιούν παλαιότερες εκδόσεις των εφαρμογών του Creative Cloud.

Η είδηση αυτή έρχεται λίγο καιρό αφού η Adobe διπλασίασε την τιμή του Creative Cloud Photography plan, το οποίο περιλαμβάνει το Lightroom, το Lightroom Classic και το Photoshop, ως μέρος μιας δοκιμής. Αυτό οδήγησε κάποιους χρήστες να εγκαταλείψουν τις εφαρμογές και να στραφούν σε εναλλακτικές λύσεις, όπως το IrfanView και το Luminar.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS