ΑρχικήHow ToYouTube: Πως να χρησιμοποιήσετε τα hashtag για να ψάξετε βίντεο

YouTube: Πως να χρησιμοποιήσετε τα hashtag για να ψάξετε βίντεο

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να βρείτε κάτι στο YouTube. Μπορείτε να αναζητήσετε τίτλους, να τον περιορίσετε ανά κανάλι ή ακόμα και να φιλτράρετε πράγματα ανάλογα με την διάρκεια του βίντεο και την ημερομηνία του. Γνωρίζατε όμως ότι μπορείτε να αναζητήσετε βίντεο στο YouTube με hashtag;

Youtube

Τα hashtag δεν είναι τόσο εμφανή στο YouTube όσο σε πλατφόρμες όπως το Twitter και το Instagram. Τα βίντεο που περιλαμβάνουν hashtag τα εμφανίζουν πάνω από τον τίτλο του βίντεο. Αυτά τα hashtag είναι ορατά στον ιστότοπο του YοuTube και στις εφαρμογές για κινητά.

Υπάρχουν μερικοί διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να βρείτε βίντεο με τα hashtag. Η πιο συνηθισμένη μέθοδος είναι απλώς επιλέγοντας ένα hashtag από ένα βίντεο που παρακολουθείτε. Απλώς πατήστε ή κάντε κλικ στο hashtag πάνω από τον τίτλο.

Θα μεταφερθείτε σε μια ειδική σελίδα προορισμού για αυτό το hashtag. Στη σελίδα θα δείτε πόσα βίντεο περιλαμβάνουν το hashtag και πόσα κανάλια το χρησιμοποιούν.

Youtube

Είναι επίσης δυνατό να εισαγάγετε απλώς το hashtag στο πλαίσιο αναζήτησης του YouTube. Αυτή δεν είναι η καλύτερη μέθοδος επειδή θα λάβετε αποτελέσματα που σχετίζονται με το hashtag, όχι μόνο βίντεο που χρησιμοποιούν το hashtag.

Youtube

Εάν θέλετε να γίνετε πραγματικά συγκεκριμένοι, μπορείτε να προσθέσετε τη διεύθυνση URL www.youtube.com/hashtag/ με οποιοδήποτε hashtag θέλετε να δείτε. Αυτό λειτουργεί μόνο εάν προβάλλετε το YouTube σε web browser και όχι στην εφαρμογή για κινητά για Android, iPhone ή iPad.

Αυτό θα σας μεταφέρει απευθείας στη σελίδα προορισμού hashtag.

Youtube

Οι σελίδες προορισμού hashtag δεν ταξινομούνται με χρονολογική σειρά. Το YouTube εμφανίζει αυτόματα τα “καλύτερα” βίντεο στην κορυφή.

Αυτή είναι η διαδικασία. Τα hashtag δεν είναι ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε βίντεο στο YouTube, αλλά είναι εκεί σε περίπτωση που θέλετε να τα χρησιμοποιήσετε.

Πηγή πληροφοριών: howtogeek.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS