ΑρχικήinetApple: Σχεδιάζει αναδιπλούμενο iPhone 7 ιντσών έως το 2023

Apple: Σχεδιάζει αναδιπλούμενο iPhone 7 ιντσών έως το 2023

Ένα αναδιπλούμενο iPhone με οθόνη OLED 7 ιντσών και δυνατότητα υποστήριξης Apple Pencil ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει η Apple το 2023.

Apple

Σύμφωνα με μία ανάλυση που κυκλοφόρησε η εταιρεία επενδύσεων EqualOcean, η Omdia προβλέπει ότι η Apple θα λανσάρει το αναδιπλούμενο iPhone της το 2023. Η συσκευή λέγεται ότι θα έχει μέγεθος από 7,3 έως 7,6 ίντσες με οθόνη OLED.

Η Omdia, ένας παγκόσμιος ερευνητικός οργανισμός επικοινωνιών και ψηφιακών μέσων, προβλέπει ότι η Apple ενδέχεται να κυκλοφορήσει ένα αναδιπλούμενο smartphone με οθόνη OLED 7,3-7,6 ιντσών το 2023 και να προσθέσει τη δυνατότητα ενός στυλό δραστηριότητας στο αναδιπλούμενο τηλέφωνό της.

Ενώ η αρχική αναφορά προβλέπει υποστήριξη για ένα “στυλό δραστηριότητας”, φαίνεται πιθανό ότι στην πραγματικότητα αναφέρεται στο “Apple Pencil” ή τουλάχιστον μια παραλλαγή του υπάρχοντος αξεσουάρ για iPad με το ίδιο όνομα.

Η υποστήριξη για Αpple Pencil φημολογείται για το iPhone εδώ και αρκετά χρόνια, αλλά η λειτουργία δεν υλοποιήθηκε ποτέ. Παρ ‘όλα αυτά, υπάρχει ένα σαφέστερο κίνητρο πίσω από το να αναπτυχθεί υποστήριξη για Apple Pencil σε ένα μεγαλύτερο πτυσσόμενο iPhone‌. Με μία οθόνη 7,6 ιντσών, το αναδιπλούμενο iPhone θα είναι σχεδόν τόσο μεγάλο όσο ένα iPad mini, το οποίο διαθέτει οθόνη 7,9 ιντσών. Το ‌iPad mini‌ υποστηρίζει το Apple Pencil‌ από το 2019, οπότε θα ήταν λογικό ένα αναδιπλούμενο iPhone με σχεδόν το ίδιο μέγεθος οθόνης να το υποστηρίζει επίσης.

iPhone

Το ‌Apple Pencil‌ είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε εργασίες εικονογράφησης, χειρογράφου και παραγωγικότητας που απαιτούν καλό έλεγχο, οπότε η Apple μπορεί να έχει αποφασίσει ότι τα κύρια βοηθητικά προγράμματά της δεν θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν σημαντικά σε μικρότερα iPhone τα τελευταία χρόνια.

Η αναφορά αντικατοπτρίζει προηγούμενες εικασίες σε ότι αφορά την οθόνη OLED. Το φημολογούμενο αναδιπλούμενο «iPhone» της Apple λέγεται ότι θα διαθέτει οθόνη OLED, συγκεκριμένα από τη Samsung, σύμφωνα με αναφορές εσωτερικών δοκιμών αντοχής και δειγμάτων παραγγελιών.

Τον Ιανουάριο, ο Mark Gurman του Bloomberg είπε ότι η Apple δοκιμάζει πτυσσόμενα iPhone με μια σειρά μεγεθών οθόνης. Μια πρόσφατη έκθεση από τον ιστότοπο της Taiwan, Economic Daily News, ισχυρίστηκε ότι δύο πρωτότυπα πτυσσόμενα iPhone είχαν περάσει εσωτερικές δοκιμές και ανέφεραν ότι η συσκευή θα μπορούσε να ξεκινήσει στα τέλη του 2022 ή το 2023.

Οι φήμες ότι η Apple εργάζεται πάνω σε ένα αναδιπλούμενο κινητό κυκλοφορούν από το 2016 και η εταιρεία έχει καταθέσει σημαντικό αριθμό διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας που σχετίζονται με ένα αναδιπλούμενο κινητό. Πολλές φήμες σχετικά με τα χαρακτηριστικά που θα έχει το καινούριο αναδιπλούμενο κινητό έχουν κυκλοφορήσει κατά καιρούς και μένει μόνο να περιμένουμε πόσα από αυτά θα είναι αληθινά.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS