ΑρχικήHow ToMac: Πως το Safari θα ανοίγει τα tabs που χρησιμοποιούσατε πριν το...

Mac: Πως το Safari θα ανοίγει τα tabs που χρησιμοποιούσατε πριν το restart

Όλοι ξέρουν πόσο απογοητευτικό είναι το να πρέπει να κάνεις restart στον Safari στο Mac και να καταλήξεις χάνοντας αυτό στο οποίο έχεις δουλέψει επειδή κλείνουν όλα τα tabs και τα παράθυρά. Ευτυχώς, υπάρχει ένας εύκολος τρόπος να κάνετε το Safari να επαναφέρει όλα όσα είχατε ανοιχτά. Δείτε πώς μπορείτε να κάνετε τις απαραίτητες ρυθμίσεις.

Safari

Αρχικά, εκκινήστε το Safari στο Mac σας. Στο επάνω μέρος της οθόνης σας, κάντε κλικ στο μενού “Safari” και επιλέξτε ” Preferences”.

Safari

Όταν εμφανιστεί το παράθυρο “Preferences”, κάντε κλικ στην καρτέλα “General” και, στη συνέχεια, εντοπίστε την επιλογή “Safari opens with”. Στο αναπτυσσόμενο μενού δίπλα του, επιλέξτε “All windows from last session” εάν θέλετε να αποκατασταθούν όλα τα παράθυρά σας – συμπεριλαμβανομένων των παραθύρων ιδιωτικής περιήγησής σας.

Εάν θέλετε μόνο να αποκατασταθούν τα μη ιδιωτικά παράθυρά σας, επιλέξτε “All non-private windows from last session” στο αναπτυσσόμενο μενού.

Safari

Μετά από αυτό, κλείστε τα Preferences. Την επόμενη φορά που θα επανεκκινήσετε το Safarι, θα θυμηθεί τη συνεδρία περιήγησής σας και όλα τα παράθυρα και τα tabs που είχατε ανοίξει την τελευταία φορά θα ανοίξουν ξανά αυτόματα. Καλή περιήγηση!

Πηγή πληροφοριών: howtogeek.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS