ΑρχικήHow ToWhatsApp: Πώς να διαβάσετε μηνύματα που έχουν διαγραφεί;

WhatsApp: Πώς να διαβάσετε μηνύματα που έχουν διαγραφεί;

Η δημοφιλής εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων WhatsApp πρόσθεσε μια νέα λειτουργία πριν από λίγο καιρό, που επιτρέπει στους χρήστες να ακυρώνουν την αποστολή μηνυμάτων εντός μιας ώρας. Τα μηνύματα μπορούν να διαγραφούν σε ιδιωτικές αλλά και ομαδικές συνομιλίες WhatsApp και η δυνατότητα είναι διαθέσιμη σε πλατφόρμες Android, iOS και Windows. Όταν κάποιος διαγράφει μηνύματα, οι παραλήπτες το καταλαβαίνουν γιατί εμφανίζεται η ένδειξη “Αυτό το μήνυμα διαγράφηκε” στη θέση του διαγραμμένου μηνύματος.

WhatsApp μηνύματα

Ωστόσο, εάν θέλετε να δείτε τα διαγραμμένα μηνύματα στο WhatsApp, υπάρχουν μερικές λύσεις:

Πώς να διαβάσετε διαγραμμένα μηνύματα στο WhatsApp;

1. Διαβάστε τα μηνύματα χρησιμοποιώντας το WhatsApp Chat Backup

Εάν έχετε διαγράψει μια συνομιλία κατά λάθος και θέλετε να την ανακτήσετε, μπορείτε να το κάνετε με τη βοήθεια του WhatsApp Chat backup που τρέχει κάθε βράδυ στις 2 π.μ. (από προεπιλογή). Μπορείτε να αλλάξετε τη συχνότητα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, ώστε να δημιουργούνται καθημερινά, εβδομαδιαία ή μηνιαία. Ωστόσο, είναι καλύτερο να δημιουργούνται σε καθημερινή βάση, καθώς μπορείτε να επαναφέρετε τις συζητήσεις πριν από το επόμενο back up.

Για να επαναφέρετε τα μηνύματα WhatsApp που έχουν διαγραφεί, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  1. Καταργήστε την εγκατάσταση του WhatsApp και εγκαταστήστε το ξανά από το Google Play Store, εάν χρησιμοποιείτε συσκευή Android.
  2. Αποδεχτείτε τους Όρους και Προϋποθέσεις και γράψτε τον αριθμό του κινητού σας μαζί με τον κωδικό χώρας στο επόμενο βήμα.
  3. Θα εμφανιστεί μια επιλογή για την επαναφορά των συνομιλιών από ένα αντίγραφο ασφαλείας. Κάντε κλικ στην επιλογή επαναφοράς και οι συνομιλίες WhatsApp θα αποκατασταθούν.
2. Διαβάστε τα διαγραμμένα μηνύματα χρησιμοποιώντας εφαρμογές τρίτων

Για να διαβάσετε διαγραμμένα μηνύματα WhatsApp, μπορείτε, επίσης, να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές τρίτων. Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες εφαρμογές στο Google Play Store που σας επιτρέπουν να ανακτήσετε τα μηνύματα WhatsApp που εσείς ή ο αποστολέας τα έχει διαγράψει.

Μια εφαρμογή που μπορεί να σας φανεί χρήσιμη σε αυτή τη διαδικασία είναι η “WhatsRemoved +“. Η εφαρμογή έχει πάνω από 5 εκατομμύρια λήψεις και είναι διαθέσιμη μόνο για χρήστες Android.

Προσοχή! Η λήψη μιας τέτοιας εφαρμογής μπορεί να μην είναι πολύ καλή ιδέα, αφού η πρόσβαση μιας εφαρμογής τρίτου μέρους στις ειδοποιήσεις σας μπορεί να είναι επικίνδυνη για την ασφάλειά σας. Αν εξακολουθείτε να ενδιαφέρεστε, δείτε την παρακάτω διαδικασία:

Διαβάστε μηνύματα που έχουν διαγραφεί χρησιμοποιώντας το WhatsRemoved + App
  1. Κατεβάστε την εφαρμογή από το Google Play Store και εγκαταστήστε την.
  2. Αποδεχτείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις και επιτρέψτε την πρόσβαση σε ειδοποιήσεις.
  3. Επιλέξτε WhatsApp από τη λίστα εφαρμογών, για να διαβάσετε διαγραμμένα μηνύματα.
  4. Τώρα, κάθε φορά που κάποιος διαγράφει ένα μήνυμα που σας έχει σταλεί, θα λαμβάνετε μια ειδοποίηση από την εφαρμογή.
  5. Για να διαβάσετε το μήνυμα που έχει διαγραφεί, ανοίξτε την ειδοποίηση και πατήστε στην καρτέλα “DETECTED”.

Από εκεί, μπορείτε να διαβάσετε οποιοδήποτε μήνυμα, ακόμα και αν ο αποστολέας του το έχει αφαιρέσει.

Εκτός από το WhatsRemoved +, υπάρχουν πολλές άλλες εφαρμογές που εξυπηρετούν το ίδιο σκοπό.

Όμως, μόλις κάνετε επανεκκίνηση του smartphone σας, το αρχείο καταγραφής ειδοποιήσεων διαγράφεται από το σύστημα Android καθιστώντας αδύνατη την ανάκτηση μηνυμάτων ακόμη και με αυτές τις εφαρμογές.

WhatsApp: Να είστε προσεκτικοί με τα μήνυμα που στέλνετε

Η επιλογή διαγραφής ενός μηνύματος στο WhatsApp είναι πολύ χρήσιμη. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείτε να μείνετε ήσυχοι. Ο παραλήπτης μπορεί να προλάβει να δει το μήνυμα πριν το διαγράψετε ή να μην εκτελεί την έκδοση του WhatsApp που υποστηρίζει τη λειτουργία διαγραφής. Επίσης, όπως είπαμε παραπάνω, μπορεί να βρει άλλο τρόπο να αποκτήσει πρόσβαση σε αυτά τα μηνύματα.

Πηγή: Fossbytes

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS