ΑρχικήReviewsChrome extension δημιουργεί αυτόματα σημειώσεις από τα meetings σας

Chrome extension δημιουργεί αυτόματα σημειώσεις από τα meetings σας

Αφού έχουμε περάσει σχεδόν ένα ολόκληρο έτος δουλεύοντας από το σπίτι, έχουμε πραγματικά εξαντληθεί. Έχουν κυκλοφορήσει πάρα πολλές λειτουργίες και εφαρμογές που μας βοηθούν να κάνουμε καλύτερα την δουλειά μας και το chrome extension CaptionSaver Pro είναι μια εξαιρετική επιλογή.

chrome

Το CaptionSaver δημιουργεί live caption transcripts (σημειώσεις) από βιντεοκλήσεις και παρουσιάσεις του Google Meet και τις αποθηκεύει αυτόματα στον Drive σας. Έτσι, όχι μόνο μπορείτε να παρακολουθήσετε ευκολότερα τα live meetings σας, αλλά θα μπορείτε επίσης να επιστρέψετε και να ξαναδιαβάσετε τα transcripts αργότερα για να κάνετε μια επανάληψη.

Μόλις κατεβάσετε την επέκταση, θα λάβετε μέρος σε οποιοδήποτε meeting όπως θα κάνατε και πριν. Το CaptionSaver θα ενεργοποιήσει τους υπότιτλους από την στιγμή που θα εγγραφείτε, οπότε δεν χρειάζεται να κάνετε κλικ σε τίποτα. Καθώς το meeting σας εξελίσσεται, η εφαρμογή θα αποθηκεύει αυτόματα το caption transcript. Έτσι, όταν τελειώσετε, θα έχετε ένα πλήρες αντίγραφο όλων όσων συνέβησαν στον Google Drive. Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε το transcript σας σε αρχείο κειμένου, εάν το επιθυμείτε. Η έκδοση Pro διαθέτει λειτουργίες όπως highlighting και χρονικές σημάνσεις, έτσι ώστε να μπορείτε να βελτιώσετε τις δυνατότητες λήψης σημειώσεων και να δώσετε όλη σας την προσοχή στα meetings σας.

Το βασικό Chrome extension είναι δωρεάν, αλλά αν θέλετε τις πρόσθετες λειτουργίες, θα πρέπει να αγοράσετε την έκδοση Pro. Για περιορισμένο χρονικό διάστημα η έκδοση Pro της επέκτασης θα κοστίζει μόνο 24,99 $.

Πηγή πληροφοριών: mashable.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS