ΑρχικήHow ToΔείτε τις αναρτήσεις που επιθυμείτε στο Facebook timeline σας

Δείτε τις αναρτήσεις που επιθυμείτε στο Facebook timeline σας

Όπως όλοι γνωρίζετε, το Facebook έχει κάνει δραστικές αλλαγές στο πώς θα εμφανίζεται το News Feed στο timeline σας. Εάν επισκεφθείτε το Facebook timeline σας, θα δείτε το News Feed σας να είναι πολύ διαφορετικό, με περισσότερες αναρτήσεις από τους φίλους και λιγότερες από μάρκες και εκδότες.

Δείτε τις αναρτήσεις που επιθυμείτε στο Facebook timeline σας

Πώς σας επηρεάσει εσάς αυτό; Σε αυτό το άρθρο θα σας πούμε πώς μπορείτε πώς να δείτε τις αναρτήσεις που σας αρέσουν στο Facebook timeline σας. Το Facebook έχει για ακόμη μια φορά πειράξει τη «φόρμουλα» που χρησιμοποιεί για να αποφασίσει τι θα βλέπουν οι χρήστες στο News Feed τους – και αυτή τη φορά, είναι προσωπικό. Το Facebook λέει ότι ενημέρωσε το News Feed, έτσι ώστε οι άνθρωποι να βλέπουν περισσότερα μηνύματα από φίλους και από την οικογένειά τους στο timeline τους και όχι, ας πούμε, από τους New York Times ή το Buzzfeed.

Το Facebook είχε «πειράξει» το News Feed του, το 2014, για να πατάξει τις clickbait αναρτήσεις με «πιασάρικα» πρωτοσέλιδα. Τώρα και πάλι, το πειράζει έτσι ώστε να μπορείτε να δείτε πολλά περισσότερα μηνύματα από τις αλληλεπιδράσεις σας και όχι από εκδότες.

Σε περίπτωση που αναρωτηθήκατε πώς θα βλέπετε τα νέα που επιθυμείτε μετά τις αλλαγές στον αλγόριθμο του Facebook, παρακάτω σας παραθέτουμε μερικά κόλπα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο Facebook.

Κάντε κλικ στο κουμπί “Like” και σχολιάστε πιο συχνά

Στο Facebook αρέσουν τα “Like” και τα σχόλια σας. Ο γίγαντας των social media θέλει να ξέρει ότι υπάρχει engagement με το περιεχόμενο και αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να του το δείξετε. Αν αρχίσετε να κάνετε περισσότερα likes και σχόλια, το Facebook θα σας δείχνει περισσότερα από τα ίδια στα οποία κάνετε Like ή σχολιάσατε.

Δημοσιεύστε νέα άρθρα μόνοι σας

Ίσως ο καλύτερος τρόπος για να πάρετε το News Feed που θέλετε είναι να αναρτήσετε άρθρα ειδήσεων από μόνοι σας. Οι φίλοι σας θα συνεχίσουν να τα βλέπουν αν συνεχίσετε να τα παράγετε.

Επισκεφθείτε τη σελίδα ή τα προφίλ των φίλων και των followers σας

Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε μια σελίδα ή κάποιο προφίλ και να βεβαιωθείτε ότι είστε φίλος ή follower. Αυτό σίγουρα θα βελτιώσει το περιεχόμενο της αρχικής σας σελίδας.

Είναι προς το συμφέρον του Facebook να δείχνει σε περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες καθημερινά, πράγματα που θα τους κινήσουν το ενδιαφέρον και θα τους κάνει να συνεχίσουν να επιστρέφουν. Για το σκοπό αυτό, η εταιρεία αναφέρει ότι ερευνά δεκάδες χιλιάδες χρήστες κάθε ημέρα για να πάρει μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για το τι θέλουν οι χρήστες να δουν στο News Feed τους. Επομένως, το Facebook θέλει να αποφασίζετε εσείς για το τι θέλετε να βλέπετε και οι παραπάνω μέθοδοι είναι ο καλύτερος τρόπος για να το επιτύχετε.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS