ΑρχικήinetLike A Boss! Πως ο Mark Zuckerberg trollαρε έναν Facebook User!!

Like A Boss! Πως ο Mark Zuckerberg trollαρε έναν Facebook User!!

Like A Boss! Πως ο Mark Zuckerberg trollαρε έναν Facebook User
Like A Boss! Πως ο Mark Zuckerberg trollαρε έναν Facebook User

Ήταν -ομολογουμένως- πολύ καλή κίνηση από μεριάς του Mark Zuckerberg να αγοράσει το image-sharing app, Instagram, τον Απρίλιο του 2012. Με 400 εκατομμύρια χρηστών, το Instagram καταφέρνει και βρίσκει μια θέση στα top spots διαφόρων app stores.

Το εν λόγω app χρησιμοποιείται από όλους σχεδόν τους  celebrities που θέλουν να ενημερώνουν τους fans τους και τους followers τους ενημερωμένους.

Εάν ρίξουμε μια ματιά στην λίστα με τις πιο διάσημες περσόνες του Instagram, τραγουδιστές και τραγουδίστριες, ηθοποιούς, η ηθοποιός Selena Gomez είναι στην κορυφή της λίστας, ακολουθούμενη από την φίλη της Taylor Swift.

Πρόσφατα η Selena Gomez επισκέφθηκε τα γραφεία του Facebook και ο ίδιος ο Facebook CEO δεν έχασε την ευκαιρία να μοιραστεί με το κοινό μια φωτογραφία μαζί της.

Στην σελίδα του στο Facebook, δημοσίευσε την εικόνα κι έγραψε: — “Meeting with Instagram’s biggest star in our smallest room. Thanks for stopping by Selena Gomez!”

Παρόλο αυτά, όπως βλέπετε στην εικόνα παρακάτω, μπορείτε να διακρίνετε έναν χρήστη ονόματι Chukwueloka Ijezie στην κορυφή των σχολίων, ο οποίος  σχολιάζει – “you want to buy instagram too, nice move.”

mark-zuckerberg-selena-gomez-instagram-troll-user

Ξέρουμε τι σκέφτεστε! … το Facebook έχει ήδη αγοράσει το Instagram και μάλιστα είναι ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια των μελλοντικών του σχεδίων.

Ε λοιπόν, ο Mark Zuckerberg δεν έχασε την ευκαιρία να απαντήσει έξυπνα — “Already did that :)”

giphy2

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS