ΑρχικήinetΣυνομιλήστε με αγνώστους στο Facebook Messenger με το Chatible

Συνομιλήστε με αγνώστους στο Facebook Messenger με το Chatible

Το Chatible είναι το νέο Facebook Messenger bot που σας επιτρέπει να επικοινωνείτε ανώνυμα με αγνώστους. Αυτό-αποκαλείται middleman και επιτρέπει στους 900 εκατομμύρια υπάρχοντες messenger χρήστες να συνομιλούν με κάποιον άλλο χωρίς να μοιράζονται προσωπικές λεπτομέρειες.

Αν νιώθετε έτοιμοι για να συνομιλήσετε σήμερα και ψάχνετε να συναντηθείτε με νέους ανθρώπους τυχαία ήρθε ώρα να δοκιμάσετε το Chatible. Αυτό το νέο Facebook Messenger bot θα σας θυμίσει αυτά τα AIM chatrooms όπου ξεκινάς τις συνομιλίες σου ρωτώντας για κάποια χαρακτηριστικά του άλλου (Ηλικία/Φύλο/Τοποθεσία).

Συνομιλήστε με αγνώστους στο Facebook Messenger με το Chatible

Με τον καιρό, η συνομιλία με αγνώστους online μπορεί να γίνει λιγότερο «περίεργη» και να σας απελευθερώσει. Οπότε, αν χρησιμοποιείτε το Facebook Messenger συχνά, το Chatible μπορεί να γίνει ο καλύτερος τρόπος για να περάσετε τον χρόνο σας.

Αυτό το bot σας συνδέει ανώνυμα με άλλα άτομα και σας βοηθάει να ξεκινήσετε κατευθείαν. Καθώς, δουλεύει μέσα στην Facebook Messenger εφαρμογή σας, τα πάντα θα σας μοιάζουν οικεία και δεν θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε καμία νέα εφαρμογή.

Το bot αυτό έχει γίνει αρκετά δημοφιλές τελευταία. Πρόσφατα το είδαμε να πρωταγωνιστεί στο Product Hunt όπου οι άνθρωποι εκθείασαν τη συγκεκριμένη εφαρμογή και πρότειναν νέα χαρακτηριστικά που μπορούν να προστεθούν.

«Το Chatible είναι σαν τα Convoy, Omegle, ChatRoulette και διάφορα άλλα εκτός από το Facebook Messenger! Πιστεύω ότι θα ήταν ενδιαφέρον να κινήσουμε το ενδιαφέρον 900 εκατομμυρίων χρηστών που ήδη χρησιμοποιούν το FB Messenger.», δήλωσε ο Zain Amro, ο δημιουργός του.

Όπως κάθε άλλο ανώνυμο εργαλείο επικοινωνίας, δεν υπάρχουν μέτρα προστασίας απέναντι σε ενδεχόμενο ανατριχιαστικό περιεχόμενο. Ωστόσο, το Chatible, το οποίο αυτό-αποκαλείται «middleman», σας υπόσχεται να κρατήσει την ταυτότητά σας ιδιωτική και να σεβαστεί την ιδιωτικότητα σας.

Αν ψάχνετε να ξεκινήσετε μία τυχαία επικοινωνία και να μιλήσετε με αγνώστους, μη διστάσετε να το δοκιμάσετε.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS