ΑρχικήHow ToΤα Facebook Reactions έρχονται στην εικονική πραγματικότητα!

Τα Facebook Reactions έρχονται στην εικονική πραγματικότητα!

facebook-Reactions

Το Facebook πρόσφατα ανακοίνωσε στους χρήστες του ότι θα μπορούν να χρησιμοποιούν τα Reactions σε VR βίντεο και φωτογραφίες.

Από τότε που αγόρασε την εταιρεία εικονικής πραγματικότητας Oculus, η οποία είναι κατασκευάστρια του Oculus Rift, ο CEO του Facebook Mark Zuckerberg έχει καταστήσει πολύ σαφές ότι η εξαγορά δεν ήταν απλά ένα πείραμα, αλλά μια επένδυση της εταιρείας για το μέλλον.

Την Τετάρτη, το Facebook διπλασίασε την εντύπωση αυτή που έχει δηλώσει με το να ενισχύσει ένα από τα κεντρικά χαρακτηριστικά του. Τώρα μπορείτε να προσθέσετε τα Facebook Reactions (εκείνα τα Emoji κινουμένων σχεδίων που υπάρχουν στο Facebook) στα βίντεο του Facebook 360 κατά τη διάρκεια που χρησιμοποιείτε τα εργαλεία VR.

Για να μπορέσουν να δουν ή να δημιουργήσουν τα Facebook Reactions, οι χρήστες θα πρέπει να ενημερώσουν την εφαρμογή τους για το Oculus βίντεο και να συνδεθούν με τους λογαριασμούς τους στο Facebook. Σίγουρα, η ενημέρωση αυτή μπορεί να φαίνεται σαν κάτι το μικρό, αλλά μετά τα Likes, τα Reactions έχουν γίνει το πιο διαδεδομένο μέσο που χρησιμοποιείται, όταν πρόκειται οι χρήστες να σχολιάσουν ή να απαντήσουν σε ένα μήνυμα, έτσι τελικά αυτή η επέκταση της εμβέλειας των Reactions σε VR μορφή, θα μπορούσε να είναι σημαντική.

Η εταιρεία παρουσίασε το νέο βίντεο 360 μοιρών της, στην κοινότητα του Facebook στα τέλη του περασμένου έτους, δίνοντας τη μεγαλύτερη έμφαση στο περιεχόμενο του βίντεο, και παρουσίασε και τις Φωτογραφίες 360 μοιρών νωρίτερα αυτό το μήνα.

Σύμφωνα με έναν εκπρόσωπο της εταιρείας, οι χρήστες του Gear VR θα είναι επίσης σε θέση να προσθέσετε τα Reactions στις Φωτογραφίες 360 μοιρών στην εικονική πραγματικότητα μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS