ΑρχικήinetΗ Apple ξεκινά την πώληση ανακαινισμένων Mac Mini με τσίπ Μ1

Η Apple ξεκινά την πώληση ανακαινισμένων Mac Mini με τσίπ Μ1

Η Apple σήμερα άρχισε να πουλάει πιστοποιημένα ανακαινισμένα μοντέλα Mac mini με τσιπ M1 για πρώτη φορά στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά, με τιμές μειωμένες κατά περίπου 15 τοις εκατό σε σύγκριση με τα ολοκαίνουργια μοντέλα.

Mac Mini Apple

Για παράδειγμα, ένα ανακαινισμένο Mac mini με τσιπ M1, αποθήκευση SSD 256 GB και ενοποιημένη μνήμη 16 GB είναι διαθέσιμο στην τιμή των 759 δολάρια, σε σύγκριση με τα ολοκαίνουργια που κοστίζουν 899 δολάρια. Τα αποθέματα συνήθως μειώνονται γρήγορα, οπότε όσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να ενεργήσουν γρήγορα για να κάνουν την παραγγελία τους.

Η Apple αυτήν την εβδομάδα ξεκίνησε την πώληση ανακαινισμένων μοντέλων MacBook Pro και MacBook Air 13 ιντσών με το τσιπ M1 σε επιλεγμένες χώρες.

Τα ανακαινισμένα προϊόντα της Apple είναι χρησιμοποιημένες συσκευές που επιθεωρούνται διεξοδικά, δοκιμάζονται, καθαρίζονται και στην περίπτωση του Mac mini, επανασυσκευάζονται με το καλώδιο τροφοδοσίας. Κατά την άποψή μας, ένα ανακαινισμένο Mac mini δεν έχει καμία διαφορά από ένα ολοκαίνουργιο μοντέλο, οπότε αυτό αποτελεί μια καλή ευκαιρία για εξοικονόμηση. Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι οι μεταπωλητές τρίτων ενδέχεται να προσφέρουν καλύτερες προσφορές με την πάροδο του χρόνου, οπότε φροντίστε να παρακολουθείτε το θέμα.

Τα ανακαινισμένα Mac της Apple καλύπτονται από περιορισμένη εγγύηση ενός έτους και έχουν πολιτική επιστροφής 14 ημερών. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε το πρόγραμμα πρόσθετης κάλυψης AppleCare+.

Πηγή πληροφοριών: macrumors.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS