ΑρχικήinetΤο Face ID του iPhone X επιβραδύνεται με την πάροδο του χρόνου

Το Face ID του iPhone X επιβραδύνεται με την πάροδο του χρόνου

Οι χρήστες έχουν αρχίσει να διαμαρτύρονται για το γεγονός ότι το σύστημα αναγνώρισης προσώπου Face ID που προσφέρεται στο iPhone X της Apple γίνεται όλο και πιο αργό με την πάροδο του χρόνου, χωρίς σαφή λόγο.Face ID

Το Face ID είναι ένα από τα κυριότερα χαρακτηριστικά του νέου iPhone X και οι δοκιμές έδειξαν ότι παρόλο που τυπικά είναι πιο αργό από το Touch ID, η κινητή εμπειρία βελτιώνεται σημαντικά εφόσον οι εφαρμογές μπορούν να εκκινηθούν μέσω ειδοποιήσεων χωρίς επιπλέον βήματα.

Δυστυχώς όμως, ανεξάρτητα από το πόσο γρήγορο είναι το Face ID, αποδεικνύεται ότι καθυστερεί με την πάροδο του χρόνου, με αρκετούς χρήστες να διαμαρτύρονται ότι πλέον χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να ξεκλειδώσουν τις συσκευές τους.

Ένας χρήστης iPhone X εξηγεί ότι το Face ID ήταν πολύ γρήγορο στην αρχή αλλά τις τελευταίες ημέρες έγινε πιο αργό, σε σημείο που η καθυστέρηση είναι έντονα αισθητή. Όσο περνάει ο καιρός το γεγονός αυτό επιβεβαιώνεται από όλο και περισσότερους χρήστες.

Με το να κάνετε επαναφορά του Face ID δεν φαίνεται να έχει καμιά διαφορά. Πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι όλα άρχισαν να συμβαίνουν μετά την εγκατάσταση του iOS 11.1.1.

Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι το ζήτημα δεν είναι ευρέως διαδεδομένο και ενώ μερικοί χρήστες παραπονιούνται έντονα, υπάρχουν άλλοι που δηλώνουν ότι όλα λειτουργούν μια χαρά. Υπάρχουν βέβαια και ακραίες περιπτώσεις οπού χρήστες αναφέρουν την συνεχή αποτυχία του Face ID με αποτέλεσμα να χρειάζονται πάνω από 3 προσπάθειες για να ξεκλειδωθεί η συσκευή με επιτυχία.

Η Apple, από πλευράς της, δεν έχει τοποθετηθεί επί του θέματος αλλά το πιθανότερο είναι να προφερθούν διορθώσεις με την επόμενη ενημέρωση iOS.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS