Bug του Twitter δημοσίευε τα προσωπικά tweets των χρηστών για 5 χρόνια
infosec

Bug του Twitter δημοσίευε τα προσωπικά tweets των χρηστών για 5 χρόνια

Οι χρήστες του Twitter, οι οποίοι χρησιμοποιούν το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο από τις Android συσκευές τους, θα πρέπει να ελέγξουν...
Read More
infosec

You have been hacked! Πως να ανακτήσετε τον παραβιασμένο λογαριασμό σας

Η ιδέα του να σας παραβιάσουν τον λογαριασμό είναι αρκετά αγχωτική και τρομακτική. Οι περισσότεροι από εσάς θα γνωρίζετε τι...
Read More
infosec

Παραβίαση δεδομένων σε 772 εκατομμύρια λογαριασμούς email

Σε περίπτωση που έχετε εγγραφεί σε μία από τις πολλές υπηρεσίες που σας ειδοποιεί για τις παραβιάσεις δεδομένων, τότε θα...
Read More
infosec

Μήπως το 10yearchallenge είναι ένα ακόμα κόλπο υποκλοπής δεδομένων;

Το # 10yearchallenge είναι η νέα μόδα στο Facebook. Οι χρήστες πλημμυρίζουν το NewsFeed με φωτογραφίες από το 2009 και...
Read More
infosec

Πώς το ES File Explorer εκθέτει δεδομένα συσκευών Android;

Γιατί μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές Android τρέχει ένα κρυφό web server στο παρασκήνιο; Το ES File Explorer ισχυρίζεται...
Read More
Latest Posts

Tips για την απελευθέρωση αποθηκευτικού χώρου στο iPhone σας

iphone storage

  1. Το cloud storage αποτελεί τον καλύτερό σας φίλο! Είτε χρησιμοποιείται iCloud, Dropbox, Box, Google Drive, OneDrive ή οτιδήποτε άλλο έχετε στη διάθεσή σας, μπορείτε να μεταφέρετε τα δεδομένα και να τα αποθηκεύσετε εκεί για να εξοικονομήσετε χώρο για τα επόμενα αρχεία στην iPhone συσκευή σας.
  2. Εφόσον υπάρχει το όριο για τη διαχείριση streaming μουσικής και βίντεο, υπάρχει και ένας άλλος έξυπνος τρόπος να εξοικονομήσετε χώρο. Το μειονέκτημα είναι πως αν δεν υπάρχει απεριόριστη πρόσβαση στο διαδίκτυο, το streaming σε ευρείς ζώνες και συχνότητες μπορεί να αποδειχτεί ιδιαίτερα ακριβό. Για αυτό τον λόγο, πηγαίνοντας στα Settings>iTunes & App Stores και απενεργοποιήστε τα Automatic Downloads για τις διάφορες επιλογές των media.
  3. Να έχετε υπό τον έλεγχο σας τις φωτογραφίες! Μπορειται να κάνετε συχνή μεταφορά φωτογραφιών στον υπολογιστή σας και παράλληλα να τις αποθηκευεται σε εξωτερικό δίσκο ή να τις μεταφέρετε κατευθείαν στο iCloud Photo Library με συγχρονισμό. Πηγαίνετε στο Settings>Photos και ενεργοποιήστε το iCloud Photo Library. Ενώ είσαστε εκεί, ενεργοποίησε το Optimize iphone Storage για να ελευθερώσεις χώρο. Το μειονέκτημα είναι πως αν ο αριθμός των φωτογραφιών είναι αρκετά μεγάλος τότε θα χρειασθεί να κάνετε συνδρομή, διότι ο δωρεάν χώρος είναι μέχρι 5GB.
  4. Αλλάξτε την ποιότητα των video που τραβάτε, πηγαίνοντας στα Settings>Camera και πατώντας την επιλογή Record Video, αλλάξτε σε 1080p/30fps ή και σε 720p. Η συγκεκριμένη σελίδα σας δίνει πληροφορίες σχετικά με την χωρητικότητα και την ανάλυση των βίντεο που καταναλώνονται.
  5. Διαγράψτε εφαρμογές που δεν χρησιμοποιείται και που δεν σας είναι απαραίτητες. Επιπλέον, οι συσκευές με λογισμικό iOS 11 και iOS 12 έχουν τη δυνατότητα αυτόματης διαγραφής εφαρμογών που δεν χρησιμοποιούνται, πηγαινοντας στο Settings>General>Iphone Storage και ενεργοποιώντας το Offload Unused Apps.
  6. Ενεργοποιήστε την ρύθμιση αυτόματης διαγραφής για τα μηνύματα. Τα μηνύματα μπορούν να καταναλώνουν τεράστια χωρητικότητα. Ευτυχώς η Apple σας προσφέρει έναν τρόπο για να δείτε παλαιότερα μηνύματα. Ακολουθήστε την εξής διαδικασία: Settings>Messages>Keep Messages και επιλέξτε όποια δυνατότητα σας ικανοποιεί.
  7. Τέλος, καλό είναι να έχετε πάντα έναν σκληρό δίσκο στον οποίο να αποθηκεύεται τα αρχεία που δεν θέλετε να χάσετε. Είναι ένας ασφαλής τρόπος αποθήκευσης αρχείων αλλά και εξοικονόμησης χώρου στη συσκευή σου.
Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *