ΑρχικήinetΗ πιο ενοχλητική ρύθμιση κάμερας στο iPhone επιδιορθώνεται

Η πιο ενοχλητική ρύθμιση κάμερας στο iPhone επιδιορθώνεται

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Apple ανακοίνωσε την πιο πρόσφατη ενημέρωση του λειτουργικού της συστήματος, iOS 14 στο WWDC 2020. Η νέα ενημερωμένη έκδοση, φέρνει μία σειρά από αλλαγές στις συσκευές iPhone, οι περισσότερες από τις οποίες φαίνεται να έχουν εμπνευστεί από το Android.

iPhone

Ωστόσο, μεταξύ των άλλων χαρακτηριστικών και αλλαγών, η Apple επιδιορθώνει επιτέλους και την πλέον ενοχλητική ρύθμιση κάμερας στα iPhone.

Για μεγάλο χρονικό διάστημα, η επιλογή αλλαγής της ανάλυσης βίντεο και του frame rate βρισκόταν  μέσα στην εφαρμογή Ρυθμίσεις των συσκευών iPhone και χρειαζόταν αρκετό ψάξιμο για την βρει κάποιος. Ήταν πολύ δύσκολο για έναν χρήστη να αλλάξει το frame rate ενώ τραβούσε ένα βίντεο.

Ευτυχώς, η νέα ενημέρωση iOS 14 θα περιλαμβάνει αυτές τις επιλογές στην ίδια την εφαρμογή της Κάμερας. Η Apple επιβεβαίωσε ότι οι αλλαγές θα ισχύουν για όλα τα μοντέλα iPhone που υποστηρίζουν την ενημέρωση iOS 14. Παραδόξως, η λίστα περιλαμβάνει ακόμη και το αρχικό iPhone SE που κυκλοφόρησε το 2016.

“Όλα τα μοντέλα iPhone διαθέτουν τώρα γρήγορες εναλλαγές για αλλαγή της ανάλυσης βίντεο και του frame rate σε λειτουργία βίντεο”, αναφέρει η εταιρεία.

Όσον αφορά τις λειτουργίες της κάμερας που προσφέρει το νέο iOS 14, η Apple έχει προσθέσει μία ρύθμιση που επιτρέπει στους χρήστες να βγάζουν mirrored selfies χρησιμοποιώντας την μπροστινή κάμερα της συσκευής τους. Οι δυνατότητες ανάγνωσης κωδικού QR της εφαρμογής Κάμερα έχουν βελτιωθεί επίσης και τώρα είναι ευκολότερο να εντοπίζουν κωδικούς QR που βρίσκονται γύρω από αντικείμενα.

Επίσης, οι χρήστες μπορούν να ορίσουν μια συγκεκριμένη τιμή έκθεσης για φωτογραφίες και βίντεο για μια ολόκληρη συνεδρία στο iPhone τους. Ωστόσο, μπορούν επίσης να επιλέξουν μια τιμή έκθεσης για μια συγκεκριμένη λήψη. Αυτή η δυνατότητα είναι διαθέσιμη σε μοντέλα iPhone XR, XS και νεότερα μοντέλα.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS