ΑρχικήinetΗ Disney + έκανε σήμερα πρεμιέρα ξεπερνώντας κάθε προσδοκία

Η Disney + έκανε σήμερα πρεμιέρα ξεπερνώντας κάθε προσδοκία

Σήμερα, στις 12 Νοεμβρίου, η Disney άνοιξε τις πόρτες της στην υπηρεσία ροής Disney plus, με περίπου 2 εκατομμύρια συνδρομητές από προ-παραγγελίες, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία.

Εάν ζείτε στις ΗΠΑ, στον Καναδά ή στην Ολλανδία, τότε μπορείτε να αγοράσετε συνδρομή για το Disney +. Το νέο συνδρομητικό κανάλι περιλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος της Marvel Cinematic Universe, ταινίες από την Disney, την Pixar, ντοκιμαντέρ από το National Geographic και ταινίες και σειρές από το Star Wars.

Αν πάλι ζείτε στην Ελλάδα θα πρέπει να περιμένετε για να ανοίξει η υπηρεσία για εσάς, αλλά προς το παρόν μπορείτε να δείτε το περιεχόμενο της με broswer Opera, που διαθέτει δωρεάν VPN, και που λογικά θα σας δείχνει ότι ζείτε στην Ολλανδία. Δοκιμάστε να δείτε με Opera αυτό το link.

Σήμερα έκανε πρεμιέρα η σειρά The Mandalorian, βασισμένη στο Star Wars. Οι πρωτότυπες εμφανίσεις στη Disney + δεν θα έρθουν όλες μαζί ταυτόχρονα, αρκετές όμως νέες σειρές θα κυκλοφορήσουν απόψε, και αναμένονται νέα επεισόδια κάθε Παρασκευή. Τα torrent πάντως έπιασαν δουλειά και η νέα σειρά εμφανίστηκε στις λίστες τους με καθυστέρηση μισή ώρας και με ενσωματωμένους υπότιτλους στα Αγγλικά, Δανικά, Ολλανδικά, Φιλανδικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά Νορβηγικά, Πολωνικά, Πορτογαλικά, Ισπανικά και Σουηδικά.

Η streaming μετάδοση θα είναι υψηλής ποιότητας, αφού οι ταινίες Star Wars streaming θα είναι διαθέσιμες από την Disney + με 4K Ultra HD και ήχο Dolby Vision και Atmos. Άλλες επιλογές που είναι διαθέσιμες για πρώτη φορά με 4K και HDR είναι οι Hocus Pocus , Who Framed Roger Rabbit και Toy Story 1-3.

Η συνδρομή κοστίζει 6,99 δολάρια το μήνα ή 69,99 δολάρια ετησίως και υπάρχει μια δωρεάν δοκιμή διάρκειας 7 ημερών. Φυσικά μπορείτε να δείτε το Disney + στον υπολογιστή σας, στα κινητά σας τηλέφωνα και tablet αλλά και σε τηλεοράσεις που διαθέτουν ένα από τα Amazon FireTV και FireOS, Apple iOS , Android / Chromecast, Roku. Επίσης μπορείτε να παρακολουθήσετε το κανάλι από τα Xbox One, PS4 , LG webOS έξυπνες τηλεοράσεις και Samsung Smart TV.

Τι μπορείτε να παρακολουθήσετε; Ακολουθεί μια μικρή λίστα από τη Disney+ που καλύπτει μερικές από τις “500 περίπου ταινίες και 7.500 επεισόδια” που είναι διαθέσιμες για προβολή αυτή τη στιγμή:

  • Διαχρονικές κινούμενες ταινίες από τη συλλογή της Walt Disney Studios, όπως:
    “Χιονάτη και των επτά νάνοι”, “Ομορφιά και κτήνος”, “Pinocchio”, “Bambi, “Ο βασιλιάς των λιονταριών”, “Lady and The Tramp”, “Peter Pan”, “Η Μικρή Γοργόνα”, “Σταχτοπούτα” και πολλά άλλα.
  • Τρεις από τις τέσσερις ταινίες με τις μεγαλύτερες εισπράξεις όλων των εποχών: “Εκδικητές: Endgame”, “Avatar” και “Star Wars: The Force Awakens” .
  • Τριάντα seaseons από την βραβευμένη σειρά “The Simpsons”.
  • Ταινίες από τα Marvel Studios, όπως “Εκδικητές: Endgame”, “Captain America: εμφύλιος πόλεμος”, “Guardians of the Galaxy”, The Avengers”, “Iron Man 3”, “Doctor Strange”, “Guardians of the Galaxy Vol. 2”, “Captain Marvel”, “Iron Man”, “Thor: The Dark World”, “Captain America: Ο Χειμερινός Στρατιώτης”, “Iron Man 2”, “Thor”, “Avengers: Age of Ultron”, “Captain America: The First Avenger” και “Ant-Man”.
  • Χιλιάδες επεισόδια από το hit Disney Channel και τη σειρά Disney Junior, όπως το “The Suite Life of Zack & Cody”, “Kim Possible”, “Mickey Mouse Clubhouse”, “PJ Masks” και “Jake and the Never Land Pirates”.Περισσότερες από 100 πρωτότυπες ταινίες του Disney Channel, όπως “Descendants”, “High School Musical” και “Camp Rock”.
  • 18 ταινίες από το Pixar Animation Studios, όπως “Wall-E”, “Up”, “Monsters Inc”, “Finding Nemo”, “The Incredibles”, “Toy Story”, “Inside Out” “καθώς και όλα τα αγαπημένα θεατρικά σορτς της Pixar.
  • Πάνω από 400 ώρες περιεχομένου από την National Geographic, συμπεριλαμβανομένου του βραβευμένου ντοκιμαντέρ “Free Solo” και του “Science Fair”.
  • Και τις έξι από τις πρωτότυπες κλασικές ταινίες Star Wars που κυκλοφόρησαν μεταξύ 1977-1999, εκτός από τις πρόσφατες επιτυχίες “Star Wars: The Force Awakens” και “Rogue One: A Star Wars Story”. Μέχρι το τέλος του 2020, ολόκληρο το σενάριο Skywalker θα είναι διαθέσιμο στην υπηρεσία.
  • Marvel τηλεοπτικές σειρές από τη δεκαετία του 1970 μέχρι σήμερα, συμπεριλαμβανομένων των “X-Men”, “Spider-Man”, και “Runaways Marvel”.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS