ΑρχικήHow ToWindows 10 1909 November 2019 Update ISO

Windows 10 1909 November 2019 Update ISO

Η Microsoft κυκλοφόρησε σήμερα το νέο Windows 10 1909 November 2019 Update και μπορείτε να κατεβάσετε τις εικόνες ISO ή να το εγκαταστήσετε χρησιμοποιώντας το Windows Update και το εργαλείο Media Creation Tool.

Τα Windows 10 στην έκδοση 1909, έχουν σαν κωδική ονομασία το ’19H2′, και είναι μια μικρή ενημέρωση με βελτιώσεις που επικεντρώνονται κυρίως στην απόδοση.Windows 10 1909

Όσοι από εσάς ενδιαφέρονται η Microsoft διέθεσε το Windows 10 19H2 σαν αθροιστική ενημερωμένη έκδοση για χρήστες Windows 10 και μπορείτε να αναβαθμίσετε αν τρέχετε ήδη το Windows 10 May 2019 Update, μέσω του Windows Update.

Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις και στην ενότητα Ενημέρωση και ασφάλεια ανοίξτε το Windows Update. Επιλέξτε Έλεγχος για ενημερώσεις στα δεξιά. Μόλις δείτε το Windows 1909, μπορείτε να επιλέξετε το “Λήψη και εγκατάσταση τώρα”.

Αν θέλετε την εικόνα ISO του Windows 10 1909 για κάποια καθαρή εγκατάσταση, μπορείτε να το κατεβάσετε με το Media Creation Tool.

Για όσους θέλουν να κατεβάσουν άμεσα το ISO από τον browser τους, ανοίξτε τον Google Chrome στην σελίδα της Microsoft.
Ανοίξτε τα Developer Tools με F12 ή από το μενού με τις τρεις τελίτσες. Στα Developer Tools, click στο Mobile icon. Έτσι θα αρχίσει το Mobile Device Emulator.


Click για να κάνει reload η σελίδα και θα την δείτε όπως θα την βλέπατε από μια κινητή συσκευή. Έτσι μπορείτε να κατεβάσετε άμεσα το ISO στον υπολογιστή σας.

Σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε Firefox, ακολουθείστε την διαδρομή που φαίνεται στην παρακάτω εικόνα, και θα μπορέσετε να κατεβάσετε άμεσα το ISO που σας ενδιαφέρει:

 

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS