ΑρχικήUpdatesApple: Κυκλοφόρησε το iPadOS και iOS 14.6 με νέες δυνατότητες

Apple: Κυκλοφόρησε το iPadOS και iOS 14.6 με νέες δυνατότητες

iOS 14.6

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS και iPadOS 14.6, φέρνοντας την έκτη σημαντική ενημέρωση για τα mobile λειτουργικά συστήματά της, από τότε που κυκλοφόρησε το iOS 14, τον Σεπτέμβριο του 2020. Το iOS 14.6 έρχεται ένα μήνα μετά την κυκλοφορία του iOS 14.5, μια σημαντική ενημέρωση που έφερε πολλά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά, όπως το App Tracking Transparency feature.

Δείτε επίσης: iOS 14.5: Διορθώνει 50 ευπάθειες ασφαλείας! Ενημερώστε άμεσα!

Οι ενημερώσεις iOS και iPadOS μπορούν να ληφθούν δωρεάν. Για πρόσβαση στο νέο λογισμικό, μεταβείτε στα Settings > General > Software Update.

Το iOS 14.6 υποστηρίζει πολλά χαρακτηριστικά, που η Apple είχε ανακοινώσει τον τελευταίο καιρό. Θέτει τα θεμέλια για το Apple Music Spatial Audio με Dolby Atmos και το Lossless Audio, αλλά αυτές οι νέες δυνατότητες του Apple Music θα κυκλοφορήσουν πιθανότατα τον Ιούνιο.

Δείτε επίσης: Apple Music: Φέρνει Lossless Audio και Spatial Audio χωρίς χρέωση!

Αναλυτικά όσα φέρνουν το iOS και iPadOS 14.6:

iPadOS 14.6

Apple Card Family

‌Το iOS και το iPadOS 14.6 προσφέρουν μια νέα δυνατότητα που επιτρέπει σε δύο ενήλικες να κατέχουν ταυτόχρονα μια πιστωτική κάρτα Apple Card. Οι κάτοχοι καρτών μπορούν επίσης να δημιουργήσουν ένα Family Sharing group και να προσθέσουν έως 5 συμμετέχοντες ηλικίας 13 ετών και άνω (συνολικά 6 χρήστες, συμπεριλαμβανομένων 1 ή 2 ενηλίκων) για να χρησιμοποιήσουν την Apple Card.

Οι κάτοχοι καρτών θα μπορούν να παρακολουθούν τη δραστηριότητα κάθε συμμετέχοντα, να ορίζουν όρια δαπανών και να πληρώνουν όλες τις χρεώσεις με έναν μόνο μηνιαίο λογαριασμό.

Podcasts

Υποστήριξη συνδρομής για κανάλια και μεμονωμένες εκπομπές. Οι χρήστες θα μπορούν να εγγραφούν σε μεμονωμένες εκπομπές ή κανάλια podcast. Με το Apple Podcast Subscriptions, οι ακροατές μπορούν να πληρώνουν μια μηνιαία ή ετήσια συνδρομή στους αγαπημένους τους δημιουργούς podcast, για να υποστηρίξουν οικονομικά αυτά τα προγράμματα.

Apple

AirTag και Find My

Lost mode: προσθήκη διεύθυνσης email αντί αριθμού τηλεφώνου για τα AirTag και Find My network accessories.

Δείτε επίσης: AirTags review: Πέρασαν όλα τα τεστ ανίχνευσης με επιτυχία

Accessibility

Οι χρήστες του Voice Control θα μπορούν να ξεκλειδώσουν το iPhone τους μετά από μια επανεκκίνηση, χρησιμοποιώντας μόνο τη φωνή τους.

Τέλος, όπως είπαμε και παραπάνω, αυτή η ενημέρωση διορθώνει κάποια ζητήματα.

Ωστόσο, το iOS 14 πιθανότατα θα ολοκληρώσει τον κύκλο του σύντομα, καθώς η Apple προετοιμάζεται για τη μετάβαση στο iOS 15, μια ενημέρωση που θα αποκαλυφθεί τον Ιούνιο.

Πηγή: How-to-geek

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS