ΑρχικήHow ToΤρόπος απόκρυψης στοιχείων ελέγχου του AirPlay από την οθόνη του iPhone

Τρόπος απόκρυψης στοιχείων ελέγχου του AirPlay από την οθόνη του iPhone

Εάν το iPhone σας είναι συνδεδεμένο με ένα HomePod ή μια Apple TV και κάποιος άλλος αρχίζει να παίζει μέσα όπως τραγούδια, βίντεο ή podcasts, θα δείτε τα στοιχεία ελέγχου αναπαραγωγής μέσων του Airplay στην οθόνη του iPhone σας τα οποία μπορεί να πατηθούν καταλάθος. Δείτε πώς μπορείτε να τα κρύψετε.

Δείτε επίσης: Τι κάνει η Apple με τα AirPods και AirPods Pro και πότε θα κυκλοφορήσουν

Τρόπος απόκρυψης στοιχείων ελέγχου αναπαραγωγής οθόνης κλειδώματος iPhone

Στον πίνακα ελέγχου πολυμέσων οθόνης κλειδώματος iPhone, πατήστε το μπλε εικονίδιο AirPlay που βρίσκεται ακριβώς στα δεξιά του τίτλου του πολυμέσου που παίζει.

iphone airplay

Στο μενού του AirPlay που εμφανίζεται, πατήστε “Control Other Speakers & TVs” στο κάτω μέρος της λίστας συσκευών.

Στο επόμενο μενού που εμφανίζεται, πατήστε “iPhone” στην κορυφή της λίστας συσκευών σας. Κάνοντας αυτό, ενημερώνετε το iPhone σας ότι δεν θέλετε αυτήν τη στιγμή να ελέγχετε την απομακρυσμένη συσκευή AirPlay με το iPhone σας.

iphone airplay

Αφού πατήσετε “iPhone”, θα δείτε ένα μικρό παράθυρο αναπαραγωγής πολυμέσων iPhone στην οθόνη κλειδώματος που θα μοιάζει με αυτό. Αλλά δεν έχουμε τελειώσει ακόμα.

Για να απαλλαγείτε από την οθόνη αναπαραγωγής πολυμέσων iPhone (εφ ‘όσον η αναπαραγωγή πολυμέσων δεν παίζει ενεργά στη συσκευή σας), θέστε το iPhone σας σε αναστολή λειτουργίας πατώντας το πλευρικό κουμπί ή το επάνω κουμπί (ανάλογα με τη συσκευή σας).

iphone airplay

Όταν ενεργοποιήσετε ξανά την οθόνη του iPhone σας (πατώντας ένα κουμπί ή με άλλο τρόπο), τα χειριστήρια πολυμέσων στην lock screen θα έχουν φύγει!

iphone airplay

Δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι απλό ή εύκολο, αλλά λειτουργεί.

Δείτε επίσης: iPhone/iPad: Πώς να απενεργοποιήσετε την ειδοποίηση πληκτρολογίου Apple TV

Τώρα, ας ελπίσουμε ότι η Apple θα μας επιτρέψει να το απενεργοποιούμε (και άλλα στοιχεία ελέγχου αναπαραγωγής πολυμέσων οθόνης κλειδώματος) με μια ρύθμιση στο μέλλον – αντί να πρέπει να ακολούθησουμε μια σειρά από βήματα.

Πηγή πληροφοριών: howtogeek.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS