ΑρχικήinetNetflix: Σύντομα δε θα μπορείτε να μοιράζεστε τον λογαριασμό σας

Netflix: Σύντομα δε θα μπορείτε να μοιράζεστε τον λογαριασμό σας

Φαίνεται ότι οι μέρες που μοιράζεστε τον λογαριασμό σας στο Netflix με την ευρύτερη οικογένεια και τους φίλους σας μπορεί να είναι μετρημένες, καθώς ο γίγαντας του streaming ανακοινώνει ότι σύντομα θα προσφέρει τα συνδρομητικά πακέτα επί πληρωμή για κοινόχρηστους λογαριασμούς σε περισσότερες περιοχές.

Δείτε επίσης: Τα Netflix και Disney+ με διαφημίσεις δεν ενδιαφέρουν τους χρήστες

Netflix

Στην έκθεση αποτελεσμάτων του 4ου τριμήνου του 2022, το Netflix ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει ένα πρόγραμμα διαμοιρασμού επί πληρωμή σε όλη τη Νότια Αμερική το πρώτο τρίμηνο του 2023, μετά την επιτυχή δοκιμαστική λειτουργία του. Καθώς η εταιρεία αναπτύσσει την πληρωμένη κοινή χρήση σε όλες τις αγορές της, είναι βέβαιο ότι θα υπάρξουν αντιδράσεις. Αλλά αναμένουν ότι οι συνδρομές θα αυξηθούν από το επόμενο τρίμηνο, οδηγώντας κατά συνέπεια σε βελτίωση των συνολικών εσόδων – που είναι το βασικό τους μέλημα αυτή τη στιγμή.

Η αναβάθμιση στην πληρωμένη κοινή χρήση προσφέρει στους χρήστες πληθώρα νέων λειτουργιών, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας παρακολούθησης των συσκευών που έχουν πρόσβαση στους λογαριασμούς τους. Οι συνδρομητές και οι δανειολήπτες μπορούν εύκολα να μεταφέρουν τα προφίλ τους σε διαφορετικό λογαριασμό, ενώ οι συνδρομητές έχουν την επιλογή να πληρώνουν για άτομα εκτός του νοικοκυριού τους. Τελικά, είτε ο δανειολήπτης είτε το νοικοκυριό θα επωμιστεί το οικονομικό βάρος.

Δείτε ακόμα: Netflix iOS: Ανανεωμένο interface για τους χρήστες iPhone

λογαριασμό

Μετά από σχόλια των χρηστών, το Netflix αποφάσισε τον Ιούλιο να διακόψει τη λειτουργία “add a Home” στην Αργεντινή, τη Δομινικανή Δημοκρατία, το Ελ Σαλβαδόρ, τη Γουατεμάλα και την Ονδούρα. Αντί να περιορίζει την πρόσβαση σε άτομα που ζουν απλώς στο ίδιο νοικοκυριό, το Netflix επέτρεψε στους χρήστες να μεταφέρουν τις πληροφορίες και τις προτιμήσεις του λογαριασμού τους στο λογαριασμό ενός άλλου ατόμου μόλις γίνει συνδρομητής που πληρώνει. Με αυτόν τον τρόπο, κάθε άτομο μπορεί να έχει την άνεση να συνεχίσει με τη δική του προσαρμοσμένη εμπειρία. Επιπλέον, οι συνδρομητές είχαν τη δυνατότητα να αγοράζουν για άλλους δημιουργώντας υπο-λογαριασμούς μέσω της λειτουργίας “πρόσθετο μέλος”. 

Το Netflix δεν έχει ακόμη αποκαλύψει το κόστος της συνδρομητικής λειτουργίας κοινής χρήσης ή πότε θα είναι διαθέσιμη σε διάφορες χώρες του κόσμου. Στην Κόστα Ρίκα, η εγγραφή κοστίζει 2,99 δολάρια επιπλέον ανά άτομο! 

Δείτε επίσης: SAG Awards: Το Netflix αποκτά τα live streaming δικαιώματα

Για το τέταρτο τρίμηνο του 2022, οι συνδρομές επί πληρωμή της εταιρείας αυξήθηκαν κατά 4%, φτάνοντας τα 230,75 εκατομμύρια και αποφέροντας έσοδα 7,85 δισεκατομμυρίων δολαρίων – αύξηση 1,9% σε ετήσια βάση! Η εταιρεία γνώρισε τεράστια ανάπτυξη με 7,6 εκατομμύρια νέους συνδρομητές παγκοσμίως και αξιοσημείωτη αύξηση 909.000 μόνο στις ΗΠΑ! Ωστόσο, παρά την επιτυχία αυτή, το μέσο έσοδο ανά μέλος μειώθηκε κατά 2% σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος. Το Netflix έχασε σημαντικά το στόχο του για τα προβλεπόμενα κέρδη ανά μετοχή (EPS) των 36 σεντς, κλείνοντας τελικά με 12 σεντς.

Οι υπηρεσίες streaming προσφέρουν ποικίλα πλεονεκτήματα για τους θεατές που θέλουν πρόσβαση σε χιλιάδες ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές χωρίς να πληρώνουν μια περιουσία ή να δεσμευτούν σε μακροχρόνιες συμβάσεις. Από την ευκολία και την εξοικονόμηση κόστους έως το αποκλειστικό πρωτότυπο περιεχόμενο, υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους καθημερινά όλο και περισσότεροι άνθρωποι απομακρύνονται από τα παραδοσιακά καλωδιακά πακέτα υπέρ αυτών των σύγχρονων εναλλακτικών λύσεων.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS