ΑρχικήinetApple: Αύξηση τιμής της αντικατάστασης μπαταρίας iPhone

Apple: Αύξηση τιμής της αντικατάστασης μπαταρίας iPhone

Η Apple αυξάνει την τιμή των αντικαταστάσεων μπαταριών iPhone εκτός εγγύησης για όλα τα μοντέλα iPhone παλαιότερα από το iPhone 14 αργότερα φέτος, ανακοίνωσε η εταιρεία στον ιστότοπό της (μέσω Reddit). Η Apple αυξάνει επίσης τις τιμές αντικατάστασης μπαταριών iPad και Mac.

Η Apple λέει ότι από την 1η Μαρτίου 2023, η τιμή των αντικαταστάσεων μπαταριών εκτός εγγύησης για όλα τα μοντέλα της σειράς iPhone 13 και iPhone 12, καθώς και για παλαιότερα μοντέλα iPhone, θα αυξηθεί κατά 20 $. Επί του παρόντος, η Apple χρεώνει 69 $ για μια αντικατάσταση μπαταρίας στα περισσότερα μοντέλα iPhone, σύμφωνα με μια υπολογιστική μηχανή εκτίμησης στον ιστότοπο της εταιρείας.

Δείτε επίσης: Πρόβλημα με τη φωτεινότητα της οθόνης του iPhone; Τι να ελέγξετε

Apple: Αύξηση τιμής της αντικατάστασης μπαταρίας iPhone
Apple: Αύξηση τιμής της αντικατάστασης μπαταρίας iPhone

Για παράδειγμα, η υπηρεσία μπαταρίας iPhone από την Apple θα αυξηθεί από 69 $ σε 89 $ από τον Μάρτιο. Η σειρά iPhone 14 δεν περιλαμβάνεται σε αυτήν την προσαρμογή τιμής, καθώς κοστίζει ήδη 99 $ για αυτά τα μοντέλα από την αρχή.

Η Apple χρεώνει επί του παρόντος 69 $ για νεότερες γενιές iPhone όπως iPhone 13, iPhone 12, iPhone 11 και iPhone X. Το iPhone SE και το iPhone 8 και τα προηγούμενα μοντέλα χρεώνονται με 49 $. Αυτές οι τιμές θα διαρκέσουν μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου και θα αυξηθούν κατά 20 $ από τον Μάρτιο του 2023.

Η αύξηση της τιμής θα επηρεάσει μόνο πελάτες που δεν διαθέτουν AppleCare ή ‌AppleCare‌+ για τις συσκευές τους. Με το AppleCare‌+, οι πελάτες δεν πληρώνουν τίποτα για μια αντικατάσταση μπαταρίας όταν η υγεία της μπαταρίας τους έχει μειωθεί κάτω από 80%.

Apple: Αύξηση τιμής της αντικατάστασης μπαταρίας iPhone
Apple: Αύξηση τιμής της αντικατάστασης μπαταρίας iPhone

Δείτε επίσης: Πώς να προγραμματίσετε Text Messages στο iPhone

Η Apple αυξάνει επίσης την τιμή αντικατάστασης μπαταρίας εκτός εγγύησης για Mac και iPad. Η αντικατάσταση της μπαταρίας MacBook Air θα αυξηθεί κατά 30 $ και οι τιμές για τα MacBook Pro κατά 50 $. Τα νεότερα μοντέλα iPad θα δουν τις τιμές να αυξάνονται κατά 20 $. Αυτές οι αλλαγές τιμών θα ισχύσουν επίσης από την 1η Μαρτίου 2023.

Η αντικατάσταση της μπαταρίας της Apple μπορεί να πραγματοποιηθεί σε καταστήματα λιανικής της Apple μέσω του Genius Bar, μέσω διαδικτύου χρησιμοποιώντας υπηρεσία αλληλογραφίας ή σε εξουσιοδοτημένους μεταπωλητές.

Πηγή: macrumors.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS