ΑρχικήUpdatesShortwave: Νέα AI λειτουργία για περιλήψεις emails / συνομιλιών

Shortwave: Νέα AI λειτουργία για περιλήψεις emails / συνομιλιών

Η Shortwave, μια επαναστατική εφαρμογή που αναπτύχθηκε από πρώην στελέχη της Google για να βοηθήσει τους χρήστες να βελτιστοποιήσουν τα εισερχόμενα emails τους, μόλις κυκλοφόρησε ένα καινοτόμο εργαλείο που χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη (AI) για να παρέχει περιλήψεις των συνομιλιών και νημάτων συνομιλιών.

Shortwave AI emails

Η εταιρεία ανακοίνωσε το νέο επαναστατικό εργαλείο μέσω μιας ανάρτησης. Οι χρήστες του Shortwave θα μπορούν να χρησιμοποιούν το εργαλείο για να αποκτούν γρήγορες περιλήψεις οποιωνδήποτε emails που λαμβάνουν. Με αυτό το σύστημα, θα είστε σε θέση να αναγνωρίσετε σε τι πράγμα αναφέρεται η συνομιλία σε χρόνο μηδέν!

Δείτε επίσης: Snapchat: Κυκλοφορεί AI chatbot με τη τεχνολογία του ChatGPT!

Οι χρήστες μπορούν, επίσης, να χρησιμοποιήσουν το εργαλείο για να προσθέσουν μια περίληψη κατά την προώθηση emails σε άλλο άτομο, ώστε να μπορεί να κατανοήσει εύκολα το πλαίσιο της συνομιλίας. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν κάποιος λαμβάνει και στέλνει ένα συγκεκριμένο email που συνδέεται ή απαντά σε μια σειρά προηγούμενων επικοινωνιών.

Η νέα λειτουργία του Shortwave (έκδοση beta) είναι διαθέσιμη στους χρήστες δωρεάν. Η ομάδα, πίσω από τη δημιουργία του, τόνισε ότι μπορεί επίσης να είναι χρήσιμο για να διαβάζετε μεγάλα ενημερωτικά δελτία, προσφορές πωλήσεων και σεμινάρια.

Όπως ισχυρίζεται το Shortwave app, στόχος είναι να βοηθήσει τους ανθρώπους να επιτύχουν το “inbox zero“, που σημαίνει ότι δεν υπάρχουν emails που χρειάζονται διάβασμα. Μια μελέτη από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια διαπίστωσε ότι η εμπειρία της αναζήτησης emails ανάμεσα σε μη αναγνωσμένα μηνύματα μπορεί να είναι πολύ αγχωτική για τους εργαζόμενους.

Shortwave περιλήψεις
Shortwave: Νέα AI λειτουργία για περιλήψεις emails / συνομιλιών

Το εργαλείο Smart Summaries του Shortwave εντάσσεται στις πολλές λειτουργίες που προσφέρει η εταιρεία για τη διαχείριση email, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας αναίρεσης τυχόν αποσταλμένων email, προγραμματισμού email για τη μεταγενέστερη αποστολή email, αναζήτησης στα εισερχόμενά σας με ορισμένα προηγμένα κριτήρια και φίλτρα κλπ. Επίσης, το Shortwave προσφέρει καλύτερη κατηγοριοποίηση από το Gmail, ομαδοποίηση email με βάση το χρόνο, pinned emails και υποστήριξη για απαντήσεις emoji και GIF.

Δείτε επίσης: 5 εναλλακτικές λύσεις για το ChatGPT

Shortwave

Το Shortwave κυκλοφόρησε το 2022. Δημιουργήθηκε από μια ομάδα πρώην υπαλλήλων της Google που θεώρησαν ότι θα μπορούσαν να βελτιώσουν την εμπειρία των χρηστών του Gmail.

Καθώς ο όγκος των emails αυξάνεται στο inbox σας, καθίσταται αδύνατη η διαχείριση κάθε μεμονωμένου email. Ακόμα κι αν έχετε όλες τις συντομεύσεις πληκτρολογίου και το app σας είναι εξαιρετικά βελτιστοποιημένο, η σάρωση όλων αυτών των πραγμάτων κρατάει πολλή ώρα“, σχολίασε ο Andrew Lee, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, στο TechCrunch.

Υπάρχει μια desktop και mobile έκδοση του λογισμικού (και για συσκευές Android και iOS). Όσον αφορά στο κόστος, το Shortwave διαθέτει μια δωρεάν έκδοση και μια επί πληρωμή, που προσφέρει περισσότερες δυνατότητες.

Δείτε επίσης: Άντρας κερδίζει AI σε παιχνίδι Γκο

Η τεχνητή νοημοσύνη (AI) εντάσσεται δυναμικά στο χώρο του SaaS

Δεν είναι μόνο η Shortwave που κυκλοφορεί ένα προϊόν με τεχνητή νοημοσύνη φέτος. Πολλές μεγάλες εταιρείες εκμεταλλεύονται αυτήν την τεχνολογία για να βελτιώσουν τα λογισμικά τους.

Το ChatGPT, το πιο δημοφιλές μοντέλο AI μέχρι σήμερα, βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων. Το εργαλείο της OpenAI έχει ενσωματωθεί από πολλές εταιρείες στην υπάρχουσα σουίτα προϊόντων και υπηρεσιών τους. Άλλες εταιρείες δημιουργούν τις δικές τους εναλλακτικές.

Πηγή: www.business2community.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS