ΑρχικήUpdatesΗ Apple μπλοκάρει τα downgrades από το iOS 16.3.1

Η Apple μπλοκάρει τα downgrades από το iOS 16.3.1

Η Apple σταμάτησε να υπογράφει το iOS 16.3, πράγμα που σημαίνει ότι πλέον αποκλείει τα downgrades σε αυτήν την έκδοση του iOS στο iPhone. Αυτό σημαίνει ότι όποιος θέλει να εγκαταστήσει μια έκδοση του iOS πρέπει τώρα να εγκαταστήσει το iOS 16.3.1.

Δείτε επίσης: Apple: Λέει όχι στο δωρεάν iOS 17 developer beta

iOS 16.3.1

Καθώς η Apple κυκλοφορεί νεότερες εκδόσεις του λογισμικού της για το iPhone, σταματά να υπογράφει τις παλαιότερες – αυτό γίνεται για να διασφαλιστεί ότι οι χρήστες χρησιμοποιούν την πιο ενημερωμένη έκδοση. Δεν έρχονται μόνο με πρόσθετα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις επιδόσεων, αλλά και με ενημερώσεις ασφαλείας, παρέχοντας ένα πιο ασφαλές περιβάλλον για τη συσκευή σας.

Τώρα, όποιος επιχειρήσει να επαναφέρει ένα iPhone θα έχει μόνο το iOS 16.3.1 ως επιλογή καθώς η Apple αποκλείει τώρα τις υποβαθμίσεις σε iOS 16.3.

Δείτε επίσης: Apple Communication Safety: Είναι διαθέσιμο σε 6 ακόμα χώρες

Δεν υπάρχει πλέον η δυνατότητα υποβάθμισης

Παρόλο που ορισμένοι μπορεί να επιλέξουν να υποβαθμίσουν την έκδοση του iOS, αν αντιμετωπίσουν προβλήματα με το νεότερο λογισμικό, αυτή η επιλογή είναι συνήθως σύντομη. Επομένως, αν τρέχετε το iOS 16.3.1 και αντιμετωπίζετε προβλήματα με αυτό, δεν έχετε άλλη επιλογή από το να περιμένετε την επόμενη ενημέρωση της Apple!

Το iOS 16.3.1 είναι η πιο πρόσφατη δημόσια έκδοση του iOS 16. Εκτός από την εκτέλεση της πιο πρόσφατης έκδοσης του iOS 16, η Apple κυκλοφόρησε πρόσφατα και την πρώτη έκδοση beta για προγραμματιστές του iOS 16.4, την επόμενη έκδοση του iOS που αναμένεται να κυκλοφορήσει σε όλους κάποια στιγμή αργότερα αυτή την άνοιξη.

Δείτε επίσης: Car Key: Τα αυτοκίνητα θα το ενσωματώσουν μέσω της νέας εφαρμογής της Apple

Το iOS 16.4 θα φέρει μαζί του μια σειρά από νέα χαρακτηριστικά, όπως νέα emoji, ειδοποιήσεις push Safari web, ακριβέστερη διαθεσιμότητα για το Emergency SOS μέσω δορυφόρου, πιθανώς τον λογαριασμό Apple Card Savings και πολλά άλλα.

Αν εξακολουθείτε να χρησιμοποιείτε τη δημόσια έκδοση του iOS, τώρα είναι η ευκαιρία σας να γνωρίσετε όλα όσα έχει να προσφέρει το iOS 16.3.1! Οι προγραμματιστές και οι δοκιμαστές δημόσιας beta μπορούν να αναβαθμίσουν στο iOS 16.4!

Πηγή πληροφοριών: imore.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS