ΑρχικήinetMicrosoft: Τερματίζει μία μέρα νωρίτερα τις άδειες Windows 10

Microsoft: Τερματίζει μία μέρα νωρίτερα τις άδειες Windows 10

Η Microsoft κλείνει το κεφάλαιο των Windows 10, καθώς δεν προσφέρει πλέον κλειδιά προϊόντος για αγορά μέσω του ιστότοπού της. Κατευθύνει τους πελάτες να εξερευνήσουν και να επενδύσουν στην τελευταία έκδοση του λειτουργικού της συστήματος, Windows 11.

Δείτε επίσης: Η Microsoft σταματάει την πώληση αδειών χρήσης των Windows 10

Microsoft

Η Microsoft στέλνει εδώ και έναν μήνα ειδοποιήσεις στις σελίδες προϊόντων Windows 10 Home και Pro, προειδοποιώντας τους πελάτες ότι έχουν μόνο μέχρι το τέλος Ιανουαρίου για να αγοράσουν μια άδεια χρήσης.

Στις 31 Ιανουαρίου 2023, η διαθεσιμότητα αυτής της λήψης των Windοws 10 θα λήξει σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας στον ιστότοπό της. Τα Windοws 10 θα παρέχουν προστασία στον υπολογιστή σας από κακόβουλες επιθέσεις όπως ιούς, spyware και κακόβουλο λογισμικό μέχρι τις 14 Οκτωβρίου 2025 με συνεχείς ενημερώσεις ασφαλείας.

Απροσδόκητα, η Microsoft αποφάσισε να προχωρήσει μία μέρα νωρίτερα από το χρονοδιάγραμμα και τώρα ανακατευθύνει όλους τους επισκέπτες στις σελίδες προϊόντων Windows 10 Home και Pro στη νέα σελίδα των Windows 11.

Παραδόξως, είναι πλέον αδύνατο να αγοράσετε άδειες χρήσης των Windοws 10 απευθείας από τη Microsoft. Τα Windοws 10 θα παραμείνουν ενεργά και θα υποστηρίζονται μέχρι τις 14 Οκτωβρίου 2025 – μια απόδειξη της δέσμευσης της Microsoft προς τους καταναλωτές της.

Δείτε ακόμα: Windows 10: Πώς να απενεργοποιήσετε το Fast Startup feature;

Επιπλέον, μπορείτε ακόμα να αποκτήσετε άδειες χρήσης των Windows 10 από αξιόπιστους προμηθευτές όπως το Amazon και το Newegg. Επιπλέον, πολλοί κατασκευαστές υλικού συνεχίζουν να κατασκευάζουν υπολογιστές που διαθέτουν το λειτουργικό σύστημα προεγκατεστημένο σε αυτούς.

Windows 10

Αν εξακολουθείτε να χρησιμοποιείτε μη υποστηριζόμενες εκδόσεις των Windows, όπως τα 7, 8 ή 8.1, ήρθε η ώρα για αναβάθμιση! Επωφεληθείτε από την ευκαιρία να μεταβείτε σε μια έκδοση ψηφιακής άδειας χρήσης των Windows 10 εντελώς δωρεάν – ή ακόμη και να επιλέξετε την αναβάθμιση και να μεταβείτε στον καινοτόμο κόσμο των Windοws 11, εάν το υλικό σας υποστηρίζεται.

Εάν ποτέ θελήσετε να υποβαθμίσετε τα Windows 11, η διαδικασία ενεργοποίησης είναι πανομοιότυπη – δηλαδή ένα κλειδί προϊόντος για τα Windοws 11 μπορεί να αγοραστεί και να χρησιμοποιηθεί με το σχετικό ψηφιακό αντίγραφο κατά την υποβάθμιση σε Windοws 10. Αυτό συνδέει αυτόματα τη συσκευή σας με τους διακομιστές της Microsoft και την ενεργοποιεί αναλόγως!

Παρόλο που η Microsoft δεν πωλεί πλέον άδεια χρήσης για τα Windows 10, υπάρχουν ακόμη πολλές δυνατότητες για όσους επιθυμούν να παραμείνουν με το γνωστό και αγαπημένο λειτουργικό σύστημα.

Δείτε επίσης: Το KB5021233 προκαλεί HIDPARSE Blue Screen στα Windows 10 22H2

Τα Windows 10 είναι ένα λειτουργικό σύστημα της Microsoft για υπολογιστές, το οποίο κυκλοφόρησε επισήμως στις 29 Ιουλίου του 2015 και αποτέλεσαν το νεότερο λειτουργικό σύστημα της εταιρίας μέχρι τις 5 Οκτωβρίου 2021, όπου και κυκλοφόρησε η επόμενη έκδοση των Windοws, τα Windοws 11. Το λειτουργικό σύστημα, πρόσφερε εντυπωσιακές βελτιώσεις επιδόσεων και ενισχυμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας χωρίς συμβιβασμούς στην ευχρηστία ή την εμπειρία του χρήστη.

Ο στόχος της Microsoft για τα Windows 10 ήταν να δημιουργήσει ένα λειτουργικό σύστημα για PC, laptops, tablets, smartphones και Xbox One, καθώς και νέες κατηγορίες προϊόντων, όπως το Surface Hub και Microsoft HoloLens.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS