ΑρχικήinetCar Key: Τα αυτοκίνητα θα το ενσωματώσουν μέσω της νέας εφαρμογής της...

Car Key: Τα αυτοκίνητα θα το ενσωματώσουν μέσω της νέας εφαρμογής της Apple

Το περασμένο καλοκαίρι, η Apple αποκάλυψε την πρωτοποριακή λειτουργία Car Key – που επέτρεπε στους χρήστες να ξεκλειδώνουν εύκολα το αυτοκίνητό τους μόνο με την εφαρμογή Apple Wallet σε ένα iPhone! Δυστυχώς, αυτή η λειτουργία έχει περιορισμένη διαθεσιμότητα και ήταν προσβάσιμη μόνο σε ορισμένα επιλεγμένα BMW. Η Apple μόλις πρόσφατα κυκλοφόρησε μια νέα δοκιμαστική εφαρμογή στο App Store για να ενισχύσει τις προσπάθειές της στην υιοθέτηση της τεχνολογίας Car Key, σύμφωνα με το 9to5Mac.

Δείτε επίσης: Google: Φέρνει το share των digital car keys στο Wallet
Car Key

Το Car Key είναι μια νέα τεχνολογία που σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το iPhone ή το Apple Watch σας ως κλειδί του αυτοκινήτου σας. Αυτή η επαναστατική τεχνολογία καθιστά εύκολο και ασφαλές για τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων να έχουν πρόσβαση στα οχήματά τους χωρίς να χρειάζεται να ανησυχούν για την απώλεια των φυσικών κλειδιών τους. Με ένα απλό άγγιγμα της συσκευής, μπορείτε να κλειδώνετε και να ξεκλειδώνετε τις πόρτες σας, να βάζετε μπροστά τον κινητήρα, ακόμα και να μοιράζεστε τα κλειδιά με έμπιστους φίλους ή μέλη της οικογένειας.

Η Apple κάνει βήματα για να διασφαλίσει ότι η τεχνολογία Car Keys μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μια ευρύτερη ποικιλία αυτοκινήτων και έχει δημιουργήσει μια εφαρμογή για τους κατασκευαστές αυτοκινήτων για να διευκολύνει αυτό το σκοπό. Με έναν άμεσο σύνδεσμο, μπορείτε να βρείτε αυτή την εφαρμογή μόνο στο App Store. Πηγές από το 9to5Mac αναφέρουν ότι η εφαρμογή κυκλοφόρησε σήμερα στο App Store.

Δείτε ακόμα: iOS 14 Digital Car Key: Ξεκλειδώστε το αυτοκίνητό σας με το iPhone σας!

Apple

Χρησιμοποιώντας αυτή την εφαρμογή, οι κατασκευαστές αυτοκινήτων μπορούν να πειραματιστούν με την ενσωμάτωση της λειτουργίας Apple Car Key στα οχήματα τους. Αυτή η εφαρμογή θα βοηθήσει τους κατασκευαστές αυτοκινήτων να επαληθεύσουν και να πιστοποιήσουν τα κριτήρια που είναι απαραίτητα για να πιστοποιηθούν τα μοντέλα των οχημάτων τους με Car Key. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούν να διασφαλίσουν τη συμβατότητα με τα πιο πρόσφατα πρότυπα ασφαλείας.

Δείτε επίσης: Apple CarKey: Ψηφιακά κλειδιά αυτοκινήτου για Hyundai και BYD μοντέλα;

Στην παρούσα φάση, δεν είναι βέβαιο πότε οι παραγωγοί θα αρχίσουν να ενσωματώνουν περαιτέρω τη λειτουργία. Αυτή τη στιγμή, μερικά επιλεγμένα μοντέλα από BMW, Kia και Genesises υποστηρίζουν τη λειτουργία Car Key της Apple – συγκεκριμένα τα Genesis GV60 και G90 του 2022 καθώς και το Kia Niro του 2022.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS