ΑρχικήgamingAtomic Heart: Απογοητεύει τους fans, release χωρίς Ray Tracing στα PC

Atomic Heart: Απογοητεύει τους fans, release χωρίς Ray Tracing στα PC

Το Atomic Heart, ένα πολυαναμενόμενο FPS παιχνίδι επιστημονικής φαντασίας, είχε γίνει πρωτοσέλιδο με την εντυπωσιακή Ray Tracing τεχνολογία που είχαμε δει στο τρέιλερ – Ωστόσο, προς έκπληξη πολλών fans, η έκδοση του παιχνιδιού για PC δεν θα υποστηρίζει (Ray Tracing) κατά το release του.

Η ομάδα ‘Τύπου’ του Atomic Heart επιβεβαίωσε όμως, ότι οι προγραμματιστές θα ασχοληθούν με την εφαρμογή του Ray Tracing μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού.

Δείτε επίσης: Steam: Κάντε transfer ta παιχνίδια σας μέσω Local Network!

Atomic Heart: Απογοητεύει τους fans, release χωρίς Ray Tracing στα PC

Παρόλο που ο Game Director του παιχνιδιού Robert Bagratuni είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι οι εκδόσεις του Atomic Heart για τις κονσόλες δεν θα υποστηρίζουν Ray Tracing κατά την αρχική κυκλοφορία, κάτι τέτοιο δεν είχε αναφερθεί καθόλου όσον αφορά τη PC version.
Λαμβάνοντας υπόψη ότι πριν από τέσσερα χρόνια το παιχνίδι είχε ένα Ray Tracing demo ‘εγκεκριμένο’ από την Nvidia, προκαλεί εντύπωση τώρα το γεγονός ότι δεν έχει κάτι έτοιμο, έστω και μια “μη ολοκληρομένη” εκδοχή του Ray Tracing feature θα ήταν αρκετή.

Παρά την ‘αποτυχία’ αυτή, το Atomic Heart έχει άλλα δυνατά σημεία
Εξακολουθεί να φαίνεται φανταστικό, ακόμα και χωρίς Ray Tracing, και έχει πλήρως λειτουργική DLSS υποστήριξη , συμπεριλαμβανομένης της νέας DLSS 3.
Ενώ το Ray Tracing είναι ένα συναρπαστικό χαρακτηριστικό, δεν είναι ο μόνος τρόπος για να βελτιώσετε τα γραφικά ενός παιχνιδιού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Atomic Heart έχει και τις ατέλειες του
Πρόκειται για ένα παιχνίδι που μπορεί να είναι τόσο συγκλονιστικό σε ορισμένες περιπτώσεις, υπάρχουν όμως στιγμές που μπορεί να σας απογοητεύσουν από εκεί που δε το περιμένατε.

Δείτε επίσης: Rainbow Six Siege: Ετοιμαστείτε για δράση! Τι μας επιφυλάσσει η Ubisoft

Atomic Heart Ray Tracing PC release
Atomic Heart: Απογοητεύει τους fans, release χωρίς Ray Tracing στα PC

Παρ’ όλα αυτά, η έλλειψη υποστήριξης του Ray Ttracing είναι βέβαιο ότι θα δυσαρεστήσει τους fans που ανυπομονούσαν να δουν την crispy τεχνολογία σε δράση

Δεν είναι σαφές πότε θα είναι διαθέσιμη η ενημερωμένη έκδοση ray tracing, αλλά θα σας ενημερώσουμε μόλις υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες.
Εν τω μεταξύ, όσοι διαθέτουν κάρτες γραφικών σειράς (RTX) μπορούν να απολαύσουν το παιχνίδι με την υποστήριξη DLSS.

Πηγή πληροφοριών: rockpapershotgun.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS