ΑρχικήinetTesla: Δελεάζει παλιούς ιδιοκτήτες για αναβάθμιση σε νέα μοντέλα

Tesla: Δελεάζει παλιούς ιδιοκτήτες για αναβάθμιση σε νέα μοντέλα

Η Tesla προσπαθεί να κάνει τους ιδιοκτήτες παλιών Model S & X οχημάτων που έχουν στην διάθεση τους απεριόριστο Supercharging να αναβαθμίσουν το αυτοκίνητο τους σε κάποιο από τα καινούρια με μια δελεαστική προσφορά.

Παρόλο που τα Model 3 και Y έχουν πολύ καλές πωλήσεις, τα πιο ακριβά Model S και X δεν έχουν την ίδια αντιμετώπιση.

Πρόταση:Ουκρανία – Σύνορα: Η Tesla προσφέρει δωρεάν supercharging

Γι’αυτό το λόγο αποφάσισε η εταιρία να βγάλει μια προσφορά για τους ιδιοκτήτες των παλιών μοντέλων σε νέες εκδόσεις τους.

Η αυτοβιομηχανία έχει ξεκινήσει να προσεγγίζει πελάτες της, με παλιά Model S και X που έχουν στην διάθεση τους απεριόριστο Supercharging (πριν το Σεπτέμβριο 2018, το οποίο επανεισάχθηκε σποραδικά) και να τους προσφέρει extra $5,000 στην συναλλαγή τους όταν αγοράσουν νέο Model S ή Model X.

Η Tesla έγραψε στο email:

“Ως πρώιμος κάτοχος Model (S or X), έχετε δικαίωμα ανταλλαγής των απεριόριστων δωρεάν Supercharging μιλίων για επιπλέον $5,000 στην αξία της συναλλαγής του οχήματος σας όταν αγοράσετε καινούριο Model S ή Model X.”

Δείτε επίσης: Tesla: Μήνυση από αστυνομικούς για ατύχημα που προκλήθηκε από Model X με Autopilot

Η προσφορά είναι διαθέσιμη και στους Καναδούς ιδιοκτήτες Tesla, οι οποίοι θα λάβουν $7,000 CAD.

Είναι μια ενδιαφέρουσα προσφορά αλλά πρέπει να ληφθούν πολλά υπόψιν.

Καθώς είναι δύσκολο να εκτιμηθεί η αξία καθώς εξαρτάται από τη χρήση που κάνει κανείς του Tesla του, $5,000 είναι μια καλή προσφορά για να αφήσεις τα δωρεάν Supercharging για πολύ κόσμο.

Αν και, αυτό είναι $5,000 συν στην αξία που σου δίνει η Tesla για την ανταλλαγή, η αυτοβιομηχανία είναι γνωστή πως δεν δίνει και τις καλύτερες τιμές για τις ανταλλαγές.

Επιπλέον τα Model S & Model X πλέον είναι πολύ πιο ακριβά. Παλαιότερα ένα Model S ξεκινούσε από τα $70,000 πλέον όμως ξεκινάνε από $95,000 κάτι που σημαίνει πως υπάρχει μια αύξηση των $25,000.

Διαβάστε επίσης: Tesla: “Ανακαλεί” οχήματα λόγω ανησυχιών για το FSD Beta software

Επομένως άνθρωποι που προέρχονται από, ας πούμε ένα Model S70, δεν είναι οι ίδιοι άνθρωποι που μπορούν να αντέξουν οικονομικά ένα αυτοκίνητο των $95,000 ανεξάρτητα από την τιμή της ανταλλαγής.

Πηγή πληροφοριών: electrek.co

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS