ΑρχικήinetAmazon: Χρησιμοποιεί ChatGPT τεχνολογία εδώ και πολύ καιρό

Amazon: Χρησιμοποιεί ChatGPT τεχνολογία εδώ και πολύ καιρό

Amazon: Χρησιμοποιεί ChatGPT τεχνολογία εδώ και πολύ καιρό
Amazon: Χρησιμοποιεί ChatGPT τεχνολογία εδώ και πολύ καιρό

Ο νέος CEO της Amazon, Andy Jassy, συζήτησε για το ChatGPT και σημείωσε πως πάρα πολλές μεγάλες εταιρίες στον κλάδο της τεχνολογίας δουλεύουν πάνω σε αυτά τα project των παραγωγικών AI μοντέλων για καιρό. Επιπλέον, ανέφερε πως είναι συναρπαστικό και έχει αρκετές δυνατότητες.

«Πιστεύω ότι είναι συναρπαστικό για το τι είναι πιθανό να γίνει με το generative AI. Και είναι ένα μικρό μέρος του τι τι συμβαίνει με μοντέλα όπως το ChatGPT. Παρόλα αυτά, μεγάλες εταιρίες σαν την δικιά μας δουλευούν πάνω σε αυτά τα μεγάλα παραγωγικά μοντέλα AI για αρκετό καιρό», τόνισε ο Andy Jassy.

Δείτε επίσης: ChatGPT: Η ταχύτερα αναπτυσσόμενη καταναλωτική εφαρμογή

Η Amazon προσφέρει παραγωγικό AI στη μορφή της Alexa για μερικά χρόνια. Είναι μια από τις γνωστές AI βοηθούς και έχει βρεθεί σε πολλά σπίτια. Αρκετές συσκευές περιλαμβάνουν την Alexa της Amazon ήδη ενσωματωμένη και καθώς οι περισσότεροι την χρησιμοποιούν για καθημερινά tasks όπως να παίζει μουσική, να αναβοησβήνει τα φώτα, να βάζει ξυπνητήρια και άλλα τόσα, άλλοι πάλι την χρησιμοποιούν απλώς για να διασκεδάζουν ρωτώντας την να τους πει κάποιο ανέκδοτο, ιστορίες και αλλά πολλά.

Πρόταση: Τα 10 καλύτερα παιχνίδια που μπορείτε να παίξετε με την Alexa!

Γυρνώντας όμως στο ChatGPT, αυτό το εργαλείο έχει αλλάξει το παιχνίδι δραματικά. Μπορείτε να συνδεθείτε μέσω του account σας (μέσω OpenAI) στην ιστοσελίδα τους. Το μοντέλο αυτό είναι δωρεάν και χρησιμοποιείται για να γράψει κώδικα, ποίηση, να παράγει ιδέες για περιεχόμενο, να λύσει περίπλοκα προβλήματα και άλλα. Επιπλέον, το ChatGPT έγραψε και πέρασε τις εξετάσεις MBA στο Wharton Business School ενώ επίσης θα μπορούσε και να προσληφθεί για entry-level δουλειές σε προγραμματισμό.

Διαβάστε επίσης: Πώς θα χρησιμοποίησετε το ChatGPT AI chatbot σε Android

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS