ΑρχικήHow ToΠώς θα χρησιμοποίησετε το ChatGPT AI chatbot σε Android

Πώς θα χρησιμοποίησετε το ChatGPT AI chatbot σε Android

Η OpenAI, μια πρωτοποριακή εταιρεία έρευνας για την τεχνητή νοημοσύνη, έχει δημιουργήσει ένα chatbot με τεχνητή νοημοσύνη, γνωστό ως ChatGPT. Μέσω της χρήσης της μηχανικής εκμάθησης και του GPT-3.5, ενός μοναδικού γλωσσικού μοντέλου, αυτή η απίστευτη τεχνολογία μπορεί να δημιουργήσει τις κατάλληλες απαντήσεις κειμένου σε πιθανές ερωτήσεις χρηστών! Τα chatbots που βασίζονται στην τεχνητή νοημοσύνη είναι απίστευτα ισχυρά, βοηθώντας σε πολύπλοκες εργασίες όπως η κωδικοποίηση και παρέχοντας απαντήσεις σε ερωτήματα σχετικά με ένα ευρύ φάσμα θεμάτων.

Δείτε επίσης: Microsoft: Ενημερώνει το Bing με ενσωμάτωση ChatGPT
ChatGPT

Μπορεί κανείς να μεταβεί στον ιστότοπο του OpenAI και να αποκτήσει πρόσβαση στο ChatGPT – ένα chatbot που τροφοδοτείται από το GPT-3 API. Οι οπαδοί του Android μπορούν εύκολα να έχουν πρόσβαση σε αυτό ανοίγοντας απλά ένα πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο για κινητά, όπως το Chrome. Αν ψάχνετε έναν τρόπο για να ξεκινήσετε με το OpenAI και να χρησιμοποιήσετε το ChatGPT AI chatbot, τότε αυτός ο οδηγός είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Εδώ θα βρείτε όλες τις πληροφορίες για να ρυθμίσετε το λογαριασμό σας σε μια συσκευή Android σε χρόνο μηδέν:

Δείτε ακόμα: Το ChatGPT έρχεται στο Microsoft Word μέσω του Ghostwriter add-in

1. Ανοίξτε το Chrome browser στην Android συσκευή σας.

2. Πηγαίνετε στο επίσημο website της OpenAI.

3. Επιλέξτε το κουμπί Try δίπλα στο Introducing ChatGPT στο πάνω μέρος της σελίδας.

4. Στη σελίδα login, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα account προσθέτοντας το email σας κι έναν κωδικό.

5. Στη συνέχεια θα σας ζητηθεί να επιβεβαίωσετε το email σας.

6. Για να επικυρώσετε την ταυτότητά σας και να ολοκληρώσετε τη διαδικασία, θα σας ζητηθεί στη συνέχεια να εισάγετε τον αριθμό τηλεφώνου σας.

Δείτε επίσης: ChatGPT: Η ταχύτερα αναπτυσσόμενη καταναλωτική εφαρμογή

7. Η ρύθμιση του λογαριασμού σας ολοκληρώθηκε. Τώρα, επιλέξτε την επιλογή Playground και αρχίστε να κάνετε τις ερωτήσεις σας!

Οι χρήστες iPhone μπορούν επίσης να έχουν πρόσβαση στο ChatGPT AI chatbot μέσω του επίσημου ιστότοπου της OpenAI, με προγράμματα περιήγησης ιστού όπως το Safari και το Chrome.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS