ΑρχικήinetHealistic: Η εφαρμογή που παραδίδει άμεσα φάρμακα στην πόρτα σας

Healistic: Η εφαρμογή που παραδίδει άμεσα φάρμακα στην πόρτα σας

Οι κάτοικοι του Λονδίνου έχουν τώρα την ευκαιρία να βιώσουν την άμεση παράδοση χιλιάδων ιατρικών προϊόντων στην πόρτα τους. Λάβετε τα προϊόντα υγείας ή τα φάρμακα που επιθυμείτε από οποιοδήποτε κοντινό φαρμακείο σε λιγότερο από μία ώρα, χάρη στην επαναστατική υπηρεσία Healistic.

Δείτε επίσης: Πάτρα: Κεντρική φαρμακαποθήκη δέχτηκε κυβερνοεπίθεση

Healistic

Αυτή η πρωτοποριακή εφαρμογή, που ξεκίνησε το 2023, λειτουργεί επί του παρόντος σε επιλεγμένες περιοχές του κεντρικού Λονδίνου, από το Earl’s Court έως το Elephant & Castle, και τα σχέδια επέκτασής της είναι εξαιρετικά φιλόδοξα. Πάνω απ’ όλα, η τεχνολογία αυτή παρέχει τη δυνατότητα ταχείας παράδοσης συνταγογραφούμενων φαρμάκων απευθείας στο σπίτι του ασθενούς.

Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο και ιδρυτή της Healistic, Daniel Bulkin, έχει τη δυνατότητα να φέρει επανάσταση στις διαδικτυακές υπηρεσίες παράδοσης φαρμάκων. Οι σημερινοί φορείς, όπως η Phlo, προσφέρουν υπηρεσίες μόνο αυθημερόν- ωστόσο, αν βρίσκεστε εντός της ζώνης παράδοσής της, η Healistic υπόσχεται μέσο χρόνο διεκπεραίωσης λιγότερο από δύο ώρες.

Όπως αναφέρεται και στον ιστότοπό της: “Η εφαρμογή μας συνδέει τους ανθρώπους με τοπικά φαρμακεία και κορυφαία προϊόντα υγείας και ομορφιάς. Όταν κάνετε την παραγγελία σας, το φαρμακείο θα την έχει έτοιμη για εσάς σε χρόνο μηδέν. Οι οδηγοί παράδοσης ειδοποιούνται στη συνέχεια και χρησιμοποιούν τη δική τους εφαρμογή για να εντοπίσουν ακριβώς το σημείο που έχετε καθορίσει, ώστε να μπορέσουν να μεταφέρουν γρήγορα τη σφραγισμένη σακούλα με τα προϊόντα σας σε όποιο σημείο σας βολεύει περισσότερο – διασφαλίζοντας την ιδιωτικότητα και την ασφάλεια σε κάθε βήμα της διαδρομής! Οι αναβάτες μας χρησιμοποιούν φιλικά προς το περιβάλλον ποδήλατα ή ηλεκτρονικά μοτοποδήλατα για να διασφαλίσουν ότι τα προϊόντα σας φτάνουν με ασφάλεια και αειφορία. Από το σπίτι μέχρι το γραφείο, την οικογένεια και τους φίλους – καμία διεύθυνση δεν είναι απρόσιτη! Με την εκτεταμένη ζώνη παράδοσής μας, μπορείτε να παραγγείλετε με σιγουριά γνωρίζοντας ότι το δέμα σας θα φτάσει εγκαίρως.

Δείτε ακόμα: Health Connect: Μπορεί να ενσωματωθεί στο Android 14

φάρμακα

Η εφαρμογή Healistic σας φέρνει σε άμεση επαφή με το ζωντανό ψηφιακό απόθεμα του τοπικού σας φαρμακείου, παρέχοντάς σας πρόσβαση σε μια εκτεταμένη λίστα έως και 3.000 προϊόντων που είναι διαθέσιμα προς πώληση. Αυτό υποδηλώνει ότι τα είδη που βλέπετε στην εφαρμογή σας είναι πιθανό να υπάρχουν σε αυτό το φαρμακείο και μπορούν εύκολα να αποσταλούν με έναν αναβάτη ηλεκτρονικού ποδηλάτου Healistic με επιπλέον κόστος 2,50 λίρες ανά διαδρομή.

Επί του παρόντος, η εταιρεία προσφέρει μόνο προϊόντα χωρίς ιατρική συνταγή. Ωστόσο, οι υπηρεσίες παράδοσης ιδιωτικών συνταγών θα είναι διαθέσιμες τους επόμενους έξι μήνες και οι συνταγές NHS μέχρι το τέλος του έτους – ένας πολυπόθητος στόχος που οι πελάτες μπορούν να προσβλέπουν!

Δείτε επίσης: Το YouTube προσφέρει πιστοποίηση σε κανάλια που σχετίζονται με την υγεία

Η Healistic βελτιώνει την τεχνική υποδομή της για τα συνταγογραφούμενα φάρμακα και πραγματοποιεί βασικές συνδέσεις με τους γενικούς ιατρούς για να διασφαλίσει μια ομαλή διαδικασία.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS