ΑρχικήsecurityTinder: Ενισχύει την online ασφάλεια με ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο

Tinder: Ενισχύει την online ασφάλεια με ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο

Το Tinder παίρνει σθεναρή θέση κατά της διαδικτυακής κακοποίησης και εκμετάλλευσης, καθώς ανακοίνωσε νέες ενημερώσεις στις λειτουργίες Does This Bother You?” και “Are You Sure?“. Η διευρυμένη κατηγοριοποίηση της ρητορικής μίσους, της σεξουαλικής παρενόχλησης και άλλων μορφών ανεπιθύμητης προσοχής, θα παρέχει στους χρήστες ακόμη μεγαλύτερη αίσθηση προστασίας κατά τη χρήση της εφαρμογής.

Δείτε επίσης: Tinder: Θα προσφέρει in-app tips για την αποφυγή των romance scam
Tinder

Η τελευταία ενημέρωση δίνει στους χρήστες περισσότερη εξουσία με την προσθήκη των λειτουργιών “Incognito” και “Αποκλεισμός προφίλ“, καθώς και αναβαθμισμένες επιλογές αναφοράς χρηστών.

Το Tinder ενημερώνει τώρα τις ταξινομήσεις των όσων θεωρεί “επιβλαβή ή ακατάλληλα” για να συμπεριλάβει όρους που αφορούν τη ρητορική μίσους, τη σεξουαλική εκμετάλλευση και την παρενόχληση – όλα αυτά απαγορεύονται από την πλατφόρμα σύμφωνα με τις οδηγίες της κοινότητάς της.

Η λειτουργία “Are You Sure?” του Tinder ήταν εξαιρετικά επιτυχής στη μείωση του αριθμού των ακατάλληλων μηνυμάτων με σεξουαλικό ή υβριστικό περιεχόμενο κατά πάνω από 10%. Ενθαρρύνει τους χρήστες να σκεφτούν δύο φορές την αποστολή τέτοιου προσβλητικού υλικού, καθώς τους δίνει την ευκαιρία να επανεξετάσουν τις επιλογές τους πριν την αποστολή. Αντίθετα, η λειτουργία “Does This Bother You?” προστατεύει τους χρήστες, ρωτώντας τους αν ένα μήνυμα που έχουν λάβει είναι ανησυχητικό και λαμβάνοντας στη συνέχεια τα απαραίτητα μέτρα κατά των υπευθύνων.

Δείτε ακόμα: Το Tinder λανσάρει το χαρακτηριστικό “Relationship Goals”

ενημερώσεις

Επιπλέον, λειτουργίες όπως η “Incognito” επιτρέπουν στους χρήστες να ελέγχουν ποιος μπορεί να βλέπει το προφίλ τους κατά την περιήγηση, ενώ ο “Αποκλεισμός προφίλ” τους επιτρέπει να αποκλείουν οποιοδήποτε προφίλ δεν επιθυμούν να βλέπουν. Εν τω μεταξύ, η βολική λειτουργία “Αναφορά με παρατεταμένο πάτημα” διευκολύνει τους χρήστες να αναφέρουν ακατάλληλη ή κακή συμπεριφορά με ένα απλό πάτημα και με παρατεταμένο πάτημα να αναφέρουν ένα προσβλητικό μήνυμα.

Είναι σημαντικό να αναγνωρίσετε ότι η λειτουργία Incognito είναι διαθέσιμη μόνο για τα μέλη Tinder+, Gold και Premium.

Καταλαβαίνουμε ότι η ασφάλεια είναι υψίστης σημασίας, γι’ αυτό και κάθε πτυχή του Tinder έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την ασφάλεια“, δήλωσε ο Rory Kozoll, Αντιπρόεδρος Προϊόντος και Ακεραιότητας στο Tinder. “Ωστόσο, έχουμε ακούσει από χρήστες ότι μπορεί να μην είναι ενήμεροι ή ενημερωμένοι σχετικά με το πώς να επωφεληθούν από αυτές τις διαθέσιμες λειτουργίες ή ποια προσέγγιση πρέπει να ακολουθήσουν όταν συνεχίζουν τις συζητήσεις εκτός της εφαρμογής.

Δείτε επίσης: Dating apps: Ντρέπεσαι να πεις ότι έχεις Tinder;

Το Tinder έχει γίνει μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές γνωριμιών εκεί έξω λόγω της ευκολίας χρήσης, του συστήματος αντιστοίχισης βάσει τοποθεσίας και των χαρακτηριστικών ασφαλείας. Οι άνθρωποι μπορούν να εγγραφούν γρήγορα και να αρχίσουν να κάνουν swiping αμέσως χωρίς να έχουν προηγούμενη εμπειρία με εφαρμογές online dating. Επιπλέον, μπορούν να είναι σίγουροι ότι η ασφάλειά τους λαμβάνεται σοβαρά υπόψη, αξιοποιώντας όλα τα χαρακτηριστικά που έχει να προσφέρει το Tinder, όπως επιλογές συνομιλίας μέσω βίντεο ή φωνητικής κλήσης, προτού αποφασίσουν να συναντηθούν προσωπικά με έναν άλλο χρήστη.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS