ΑρχικήinetAmazon: Παραδόσεις προϊόντων με ηλεκτρικά ποδήλατα στο Λονδίνο

Amazon: Παραδόσεις προϊόντων με ηλεκτρικά ποδήλατα στο Λονδίνο

Η Amazon αρχίζει να χρησιμοποιεί ηλεκτρικά ποδήλατα και μια ομάδα ατόμων που μεταφέρουν προϊόντα στους πελάτες με τα πόδια, προκειμένου να αντικαταστήσει τα φορτηγά μεταφοράς στους δρόμους του Λονδίνου.

Amazon ηλεκτρικά ποδήλατα

Η εταιρεία ανοίγει τον πρώτο της “micromobility” hub στο Hackney, στο ανατολικό Λονδίνο, που μαζί με έναν υπάρχοντα στόλο ηλεκτρικών οχημάτων, θα επιτρέψει εκατομμύρια παραδόσεις ετησίως, με μεταφορές φιλικές προς το περιβάλλον. Τα ποδήλατα θα λειτουργούν από διάφορες συνεργαζόμενες επιχειρήσεις και όχι απευθείας από την Amazon.

Η Amazon σχεδιάζει περισσότερους τέτοιους κόμβους παράδοσης σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο φέτος, ως μέρος των προσπαθειών της να μειώσει τις εκπομπές άνθρακα.

Δείτε επίσης: Amazon Alexa: Ακούστε τη φωνή των αγαπημένων σας ακόμα κι αν έχουν φύγει από τη ζωή

Ο John Boumphrey, ο διευθυντής της Amazon στο Ηνωμένο Βασίλειο, δήλωσε: “Η Amazon οδηγείται προς ένα μέλλον καθαρού μηδενικού άνθρακα. Ένας τρόπος με τον οποίο το κάνουμε αυτό είναι μέσω του μετασχηματισμού των δικτύων μεταφοράς μας. Τα νέα μας ηλεκτρικά ποδήλατα, οι άνθρωποι που μεταφέρουν αγαθά με τα πόδια και ο αυξανόμενος στόλος ηλεκτρικών οχημάτων θα μας βοηθήσουν να κάνουμε περισσότερες παραδόσεις μηδενικών εκπομπών σε πελάτες της Amazon σε όλο το Λονδίνο και το Ηνωμένο Βασίλειο τους επόμενους μήνες“.

Ο Cllr Mete Coban, μέλος του υπουργικού συμβουλίου του Hackney για το περιβάλλον και τις μεταφορές, υποστήριξε το νέο σχέδιο της Amazon. “Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι που συνεργαστήκαμε με την Amazon για να τους υποστηρίξουμε να απομακρύνουν τα παραδοσιακά φορτηγά από τους δρόμους και να τα αντικαταστήσουν με e-cargo ποδήλατα. Αυτό θα βοηθήσει στη μείωση των εκπομπών και στη βελτίωση της ποιότητας του αέρα για τους ανθρώπους στο Hackney και όχι μόνο“, είπε ο Coban.

Δείτε επίσης: Η Amazon θα περιορίσει τις αγορές του χαπιού επόμενης μέρας Plan B

Amazon Λονδίνο
Amazon: Παραδόσεις προϊόντων με ηλεκτρικά ποδήλατα στο Λονδίνο

Αρκετές εταιρείες και επαγγελματίες έχουν ήδη αρχίσει να στρέφονται στα ηλεκτρικά ποδήλατα χάρη στα κίνητρα που προσφέρει η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου και φαίνεται πως και η Amazon ακολουθεί το παράδειγμά τους.

Περίπου 2.000 ποδήλατα μεταφοράς προϊόντων πουλήθηκαν στο Ηνωμένο Βασίλειο για εμπορική χρήση το 2020, σύμφωνα με την Bicycle Association, και παρόμοιος αριθμός πουλήθηκε για χρήση από οικογένειες και μεμονωμένα άτομα.

Δείτε επίσης: Amazon υποκύπτει στην πίεση των ΗΑΕ: Περιορίζει LGBTQ+ περιεχόμενο!

Ο Boumphrey είπε ακόμα ότι η Amazon θα εγκαταστήσει περισσότερα από 30.000 ηλιακά πάνελ στις εγκαταστάσεις της στο Manchester, το Coalville, το Haydock Green, το Wakefield, το Bristol και το Milton Keynes μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους.

Η εταιρεία έχει επιβεβαιώσει 18 projects ηλιακής ενέργειας στις υπάρχουσες εγκαταστάσεις της στο Ηνωμένο Βασίλειο φέτος και σχεδιάζει να υπερδιπλασιάσει τον αριθμό των έργων έως το 2024.

Πηγή: www.theguardian.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS