ΑρχικήinetSONDORS Metacycle: Οι ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες θα σταλούν στους πρώτους πελάτες

SONDORS Metacycle: Οι ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες θα σταλούν στους πρώτους πελάτες

Όταν η SONDORS Metacycle παρουσιάστηκε στο Λος Άντζελες στις αρχές του 2021, η απόδοσή της και η χαμηλή αρχική τιμή προκάλεσαν ενθουσιασμό. Μετά από διάφορες αλλαγές στο σχεδιασμό, καθυστερήσεις στην παραγωγή και μερικές αυξήσεις στην τιμή, η ηλεκτρική μοτοσυκλέτα είναι σχεδόν έτοιμη να αποσταλεί στους πρώτους ανθρώπους που είχαν κάνει κρατήσεις. Οι ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες Metacycle παράγονται από τη SONDORS, μια εταιρεία που έχει επικεντρωθεί σε μεγάλο βαθμό στην κατασκευή ηλεκτρικών μηχανών σε προσιτές τιμές.

Οι πρώτοι πελάτες που έκαναν κράτηση, χρεώθηκαν 5.000 $ για την ηλεκτρική μοτοσυκλέτα των 80 mph (130 km/h). Αρχικά, η εταιρεία είχε πει ότι η παράδοση θα γινόταν στο τέλος του 2021. Η τιμή των 5.000 $ ήταν πολύ πιο χαμηλή (σχεδόν μισή) από αυτή των περισσότερων ηλεκτρικών μοτοσυκλετών, που παράγονται από άλλους κορυφαίους κατασκευαστές όπως η Zero Motorcycles.

Δείτε επίσης: Η Toyota ανακαλεί όλα τα ηλεκτρικά της αυτοκίνητα bZ4X λόγω θεμάτων στους τροχούς

Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο περίπου υπάρχουν πολλά προβλήματα με τις αλυσίδες εφοδιασμού και τα χρονοδιαγράμματα παράδοσης προϊόντων σε σχεδόν κάθε μεγάλο κλάδο, είχαν επηρεαστεί. Ωστόσο, οι πρώτοι πελάτες λαμβάνουν τώρα emails που αναφέρουν ότι η αποστολή για τις πρώτες ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες Metacycle ξεκινά αυτόν τον μήνα.

Με βάση προηγούμενες ενημερώσεις, φαίνεται ότι η πρώτη παρτίδα ηλεκτρικών μοτοσυκλετών Metacycle εξακολουθεί να βρίσκεται επί του παρόντος είτε σε πλοίο μεταφοράς είτε καθ’ οδόν προς τα κέντρα logistics της SONDORS στη δυτική ακτή.

Ενώ οι αποστολές ξεκινούν αυτόν τον μήνα, η εταιρεία αναμένει ότι η παράδοση σε όλους τους πελάτες πιθανότατα θα χρειαστεί λίγο χρόνο.

Συγκεκριμένα η SONDORS είπε ότι λόγω κάποιων περιορισμών που αντιμετωπίζουν οι συνεργάτες της, οι παραδόσεις θα ξεκινήσουν τον Ιούνιο και θα συνεχιστούν τους επόμενους μήνες.

Δείτε επίσης: COSMOTE: Πιλοτικό πρόγραμμα ηλεκτρικών ποδηλάτων για τεχνικούς

SONDORS Metacycle ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες

Η είδηση ότι η SONDORS ξεκινά να στέλνει τις πρώτες ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες Metacycle, θα χαροποιήσει πολλούς ανθρώπους που είχαν κάνει κράτηση και περίμεναν με ανυπομονησία τη μηχανή. Οι παραδόσεις καθυστέρησαν αρκετές φορές, καθώς η μοτοσυκλέτα υπέστη αλλαγές στο σχεδιασμό για να πληροί τις απαιτήσεις της NHTSA.

Το βάρος της μοτοσυκλέτας έχει αυξηθεί και ορισμένα χαρακτηριστικά έχουν αφαιρεθεί σε μελλοντικές σειρές παραγωγής της μοτοσυκλέτας.

Δείτε επίσης: BMW iX1 xDrive30: Έρχεται η πλήρως ηλεκτρική έκδοση του X1 SUV

Μόλις ξεκινήσουν οι πρώτες παραδόσεις, η ηλεκτρική μοτοσυκλέτα Metacycle θα ενταχθεί σε μια μικρή αλλά αυξανόμενη ομάδα οικονομικών ηλεκτρικών μοτοσυκλετών. Ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες όπως η Kollter ES1 των 6.000$ και η επερχόμενη NIU RQi επεκτείνουν το φάσμα πέρα ​​από τις μικρές, αστικές ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες και καλύπτουν το κενό μεταξύ των e-moto της πόλης και των εμβληματικών μοτοσυκλετών όπως αυτές που κατασκευάζονται από τις Zero, LiveWire και Energica.

Πηγή: electrek.co

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS