ΑρχικήUpdatesΗ εφαρμογή Uber ενσωμάτωσε το CarPlay της Apple

Η εφαρμογή Uber ενσωμάτωσε το CarPlay της Apple

Η εφαρμογή οδηγών Uber ενσωμάτωσε επιτέλους το Apple CarPlay για να συνδέουν οι οδηγοί το head unit τους με τα iPhone τους.

Οι οδηγοί της Uber που διαθέτουν iPhone θα έχουν σύντομα τη δυνατότητα να έχουν πρόσβαση στην εφαρμογή Uber απευθείας από το ταμπλό του αυτοκινήτου τους με το Apple CarPlay, όπως αποκαλύφθηκε σε πρόσφατο email που στάλθηκε στους οδηγούς και το οποίο περιήλθε στην κατοχή του TechCrunch.

Η ενσωμάτωση κυκλοφορεί σταδιακά στους οδηγούς σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες και όλοι θα έχουν πρόσβαση σε αυτήν πριν από το τέλος του μήνα.

Με το CarPlay, η Apple διευκόλυνε τους μεγάλους κατασκευαστές αυτοκινήτων να συνδέουν το head unit τους με συσκευές iOS. Με την ενσωμάτωση της εφαρμογής για οδηγούς Uber στο CarPlay, οι οδηγοί θα απολαμβάνουν απρόσκοπτη μετάβαση μεταξύ εφαρμογών και οθονών χωρίς να χρειάζεται να τα αλλάζουν από το τηλέφωνό τους. Αυτό σημαίνει ότι η αποδοχή των rides, η πλοήγηση στα rides και η προσθήκη των rides στο queue τους είναι πλέον ακόμη πιο απλή!

Η εφαρμογή Uber ενσωμάτωσε το CarPlay της Apple
Η εφαρμογή Uber ενσωμάτωσε το CarPlay της Apple

Δείτε επίσης: Microsoft Authenticator: Τέλος η υποστήριξη για Apple Watch

Οι οδηγοί θα αποκομίσουν τα οφέλη μιας μεγαλύτερης οθόνης, η οποία θα διευκολύνει την παρατήρηση των εργαλείων του συστήματος πλοήγησης της Uber, όπως οι χάρτες θερμότητας με υψηλότερα επίπεδα ζήτησης, περισσότερες επιλογές διέλευσης και πλευρές δρόμων.

Θέλετε να συνδέσετε την εφαρμογή οδηγού Uber με το CarPlay; Ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα, σύμφωνα με το email της Uber:

  • 1. Ανοίξτε την εφαρμογή στο iPhone και επιλέξτε Go για να ξεκινήσετε. 
  • 2. Συνδέστε το τηλέφωνό σας μέσω καλωδίου ή ασύρματα χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Bluetooth
  • 3. Αφού δημιουργήσετε μια σύνδεση, ανοίξτε το CarPlay και είστε έτοιμοι!

Η Lyft, μια ανταγωνιστική υπηρεσία της Uber, κατέστησε την εφαρμογή της επίσης συμβατή με το CarPlay για βελτιωμένη εμπειρία χρήσης.

Το 2023, η Apple θα κυκλοφορήσει μια ανανεωμένη εμπειρία CarPlay. Αυτή η νέα έκδοση της πλατφόρμας πρόκειται να προσφέρει στους οδηγούς ένα απαράμιλλο ταξίδι με το iPhone στο αυτοκίνητό τους, προβάλλοντας περιεχόμενο σε όλες τις οθόνες – ακόμα και στον κύριο πίνακα ελέγχου!

Η εφαρμογή Uber ενσωμάτωσε το CarPlay της Apple
Η εφαρμογή Uber ενσωμάτωσε το CarPlay της Apple

Δείτε επίσης: Apple: Συνεχίζει να μένει μακριά από μαζικές απολύσεις

Με το νέο CarPlay της Apple, θα ζήσετε έναν αβίαστο σχεδιασμό που η Apple χαρακτηρίζει ως “το καλύτερο του αυτοκινήτου σας και του iPhone σας”. Τα χειριστήρια του οχήματος, όπως οι ρυθμίσεις του ραδιοφώνου και της θερμοκρασίας, είναι διαχειρίσιμα εύκολα από το ταμπλό του CarPlay. Επιπλέον, οι επιλογές εξατομίκευσης είναι διαθέσιμες με widgets για την προσαρμογή του σχεδιασμού των οργάνων μέτρησης – επιτρέποντας στους οδηγούς να κάνουν τα οχήματά τους πραγματικά μοναδικά.

Παρόλο που η Apple έχει συνεργαστεί με πολλούς κατασκευαστές, παραμένει αβέβαιο ποιο αυτοκίνητο θα είναι ο πρωτοπόρος αυτής της ενσωμάτωσης.

Πηγή: techcrunch.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS