ΑρχικήinetGalaxy A34 5G και Galaxy A54 5G λαμβάνουν πιστοποίηση Bluetooth

Galaxy A34 5G και Galaxy A54 5G λαμβάνουν πιστοποίηση Bluetooth

Τα δύο επερχόμενα smartphone της σειράς Galaxy A της Samsung — Galaxy A34 5G και Galaxy A54 5G — έχουν εντοπιστεί στον ιστότοπο Bluetooth SIG. Η καταχώριση των δύο συσκευών (SM-A346B και SM-A546B) στην πλατφόρμα πιστοποίησης αποκαλύπτει ότι είναι εξοπλισμένες με Bluetooth 5.3 ενώ αφήνει να εννοηθεί ότι είναι ένα βήμα πιο κοντά στην κυκλοφορία.

Δείτε επίσης: Samsung Galaxy S23: Διέρρευσε το χαρακτηριστικό του χρώμα

Galaxy A34 5G

Τα Galaxy A34 5G και Galaxy A54 5G αναμένονται με μεγάλη προσμονή από τον Ιούλιο, με τις αναφορές να υποδηλώνουν ότι τα τηλέφωνα πρόκειται να κυκλοφορήσουν κάποια στιγμή στο εγγύς μέλλον. Παρά τις αρχικές φήμες για μια τρίτη συσκευή -το Galaxy A74 5G- φαίνεται ότι αυτό δεν συμβαίνει πλέον. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών, και τα δύο τηλέφωνα έκαναν συχνές εμφανίσεις στο διαδίκτυο προσφέροντάς μας μια εικόνα για το τι μπορεί να φέρουν.

Δείτε επίσης: Microsoft Intune: Samsung και Google επιλύουν σφάλμα εγγραφής

Σύμφωνα με προηγούμενες διαρροές, το Galaxy A34 5G και το Galaxy A54 5G θα έχουν οθόνη με 20:9 aspect ratio, παρόμοια με τα κορυφαία smartphones της εταιρείας, σε αντίθεση με το 9.5:9 aspect ratio που εμφανίζεται στο Galaxy A33 και το Galaxy Α53. Οι αναφορές δείχνουν επίσης ότι και τα δύο τηλέφωνα θα έχουν σχεδιασμό παρόμοιο με τα flagship της εταιρείας.

Φαίνεται ότι η Samsung θα παραλείψει να εξοπλίσει αυτά τα τηλέφωνα με μια κάμερα depth-sensing, επιλέγοντας αντ’ αυτού να συμπεριλάβει κάμερες macro 5MP. Επιπλέον, ο τεχνολογικός γίγαντας μπορεί να επιλέξει μια 50MP primary κάμερα στο τηλέφωνο Galaxy A54 5G, η οποία είναι ελαφρώς χαμηλότερης ανάλυσης από τον προκάτοχό του: το Galaxy A53 διέθετε φακό 64MP.

Δείτε επίσης: Samsung Galaxy A54 5G: Είναι ένα βήμα πιο κοντά στο λανσάρισμα

Το Geekbench αποκαλύπτει ότι το Galaxy A54 5G θα είναι εξοπλισμένο με το Exynos 1380 SoC, το οποίο αποτελεί σημαντική αναβάθμιση σε σχέση με τον προκάτοχό του -το chipset Exynos 1280 στο Galaxy A53 5G. Κρίνοντας από τις προδιαγραφές τους, είναι εύλογο να πούμε ότι αυτός ο επεξεργαστής φέρνει περισσότερη ισχύ από ποτέ. Δυστυχώς, τα ενδότερα του Galaxy A34 5G παραμένουν ακόμα ένα μεγάλο μυστήριο.

Πηγή πληροφοριών: sammobile.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS