ΑρχικήinetMicrosoft Authenticator: Τέλος η υποστήριξη για Apple Watch

Microsoft Authenticator: Τέλος η υποστήριξη για Apple Watch

Το Microsoft Authenticator τερματίζει την υποστήριξη για το Apple Watch. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα μπορείτε να συνδέεστε γρήγορα στους λογαριασμούς σας μόνο μέσω της φορητής συσκευής.

Η ενημέρωση 6.7.3 του iOS μπορεί να υποδηλώνει ότι το Microsoft Authenticator έχει αφαιρεθεί από το Apple Watch, ωστόσο σας επιτρέπει να ανακατευθύνετε οποιαδήποτε ειδοποίηση λαμβάνεται στο iPhone σας στο Apple Watch για εύκολη πρόσβαση!

Η Microsoft παρουσίασε για πρώτη φορά το Authenticator για το Apple Watch το 2018 και ήταν αποδεδειγμένα χρήσιμο για όποιον ήθελε να βελτιστοποιήσει τις εισόδους του με έλεγχο ταυτότητας πολλαπλών παραγόντων (MFA). Αντί να ανοίξετε την εφαρμογή Microsoft Authenticator στο τηλέφωνό σας για να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας, μπορούσατε να εγκρίνετε τη σύνδεση μέσω μιας ειδοποίησης που εμφανίζοταν στο ρολόι σας.

Δείτε επίσης: Μήνυση στην Apple: Ο αισθητήρας του Apple Watch έχει φυλετικές προκαταλήψεις

Τον Δεκέμβριο, η Microsoft ενημέρωσε σιωπηρά τη σελίδα FAQ για να δηλώσει ότι η εγκατάσταση και η χρήση του Authenticator στο Apple Watch θα διακοπεί. Παραμένει αβέβαιο το γιατί παύουν απότομα τη συμβατότητα με το watchOS και το αναφέρουν αόριστα ως “ασύμβατο” με τα χαρακτηριστικά ασφαλείας του Authenticator.

Τα τελευταία χρόνια, αρκετές γνωστές εφαρμογές έχουν καταργήσει τη συμβατότητα με το watchOS, από το Pokémon Go μέχρι το Instagram και το Uber. Αλλά ανάμεσα σε όλες αυτές τις υπηρεσίες, η εφαρμογή Microsoft Authenticator είναι ίσως η πιο χρήσιμη – πράγμα που κάνει ακόμα πιο κρίμα που φεύγει!

Δείτε επίσης: Apple: microLED οθόνες σε Apple Watch, iPhone, iPad και Mac;

Microsoft Authenticator Apple Watch

Εναλλακτικές λύσεις Microsoft Authenticator για Apple Watch

Εδώ και χρόνια, οι χρήστες του Reddit έχουν παρατηρήσει ότι η εφαρμογή Microsoft Authenticator για το Apple Watch είναι αναξιόπιστη. Ευτυχώς, υπάρχουν εναλλακτικές εφαρμογές δύο παραγόντων με ειδικές αντίστοιχες εφαρμογές για το Apple Watch, οι οποίες κάνουν την αλλαγή να αξίζει τον κόπο!

  • Authenticator App by 2Stable
  • Twilio Authy

Δείτε επίσης: Apple Watch σώζει τη ζωή μιας εγκύου

Είναι σημαντικό να έχετε κατά νου ότι η εφαρμογή Microsoft Authenticator λειτουργεί ως η μόνη σας επιλογή για την έγκριση συνδέσεων όταν χρησιμοποιείτε εταιρικές υπηρεσίες όπως το Microsoft 365 και το Azure. Εάν διαχειρίζεστε μια επιχείρηση με αυτές τις πλατφόρμες, δεν είναι δυνατόν να διακόψετε εντελώς τη χρήση της εφαρμογής Microsoft Authenticator.

Πηγή πληροφοριών: theverge.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS