ΑρχικήUpdatesΤι νέο φέρνει η ενημέρωση ChromeOS 110 της Google;

Τι νέο φέρνει η ενημέρωση ChromeOS 110 της Google;

Η Google παρουσιάζει το ChromeOS 110, γεμάτο από βελτιώσεις για τον χρήστη, οι οποίες θα φτάσουν στα Chromebooks τις επόμενες εβδομάδες.

Το ChromeOS 110, είχε λίγες μέρες καθυστέρηση αλλά παρόλα αυτά είναι εδώ και κυκλοφορεί τώρα στους χρήστες σε όλο τον κόσμο! Όπως και με την έκδοση του προγράμματος περιήγησης του Chrome OS, αυτή η νέα έκδοση φέρνει μαζί της διορθώσεις σφαλμάτων και επιδιορθώσεις ασφαλείας. Ωστόσο, αυτό που είναι απροσδόκητο -και συναρπαστικό- είναι ότι έρχεται επίσης με μια σειρά από ενημερώσεις που έχουν σχεδιαστεί για την εμπειρία του χρήστη και τα διαγνωστικά εργαλεία. Από τη βελτιωμένη λειτουργία έως τις βελτιωμένες δυνατότητες διάγνωσης, υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους πρέπει να αναβαθμίσετε τη συσκευή σας στο ChromeOS 110.

Δείτε επίσης: PyPi python packages κλέβουν crypto μέσω Chrome extensions

Πηγαίνετε την εμπειρία σας στο ChromeOS στο επόμενο επίπεδο με τις δυνατότητες αναζήτησης του Launcher της έκδοσης 110, οι οποίες προσφέρουν βελτιωμένο autocompletion, καλύτερα καθορισμένα αποτελέσματα και καλύτερο keyboard selection.

Τι νέο φέρνει η ενημέρωση ChromeOS 110 της Google;
Τι νέο φέρνει η ενημέρωση ChromeOS 110 της Google;

Με ισχυρό autocompletion ακόμη και για τα πιο λανθασμένα και ανορθόγραφα ερωτήματα, η εύρεση αυτού που χρειάζεστε είναι πιο εύκολη από ποτέ. Μια σαφέστερη κατηγοριοποίηση των αποτελεσμάτων βοηθά στην απλοποίηση της διαδικασίας αναζήτησης με πιο διαισθητική επιλογή με χρήση της πλοήγησης με το πληκτρολόγιο – δίνοντάς σας μια αβίαστη εμπειρία αναζήτησης!

Πληκτρολόγιο

Η εφαρμογή ChromeOS diagnostic System Web App, η οποία είναι ήδη εγκατεστημένη στις συσκευές ChromeOS, έχει τροποποιηθεί ώστε να παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα να εξετάζουν απευθείας τα πληκτρολόγιά τους. Τώρα με μια καρτέλα “keyboard” διαθέσιμη στο diagnostic app, κάθε πλήκτρο μπορεί να ελεγχθεί και να επαληθευτεί ότι καταχωρείται σωστά. Δυστυχώς, τα πληκτρολόγια που είναι συνδεδεμένα με Bluetooth δεν φαίνεται να μπορούν προς το παρόν να επωφεληθούν από αυτή τη δυνατότητα. Επιπλέον, υπάρχει επίσης μια νέα εντολή Crosh (terminal) – printscan_debug – ειδικά σχεδιασμένη για την αποτελεσματική αποσφαλμάτωση προβλημάτων εκτύπωσης και σάρωσης.

Δείτε επίσης: Google: Μπορείτε να επεξεργάζεστε ή να προσθέτετε επαφές από το Gmail sidebar

Εικονίδια καναλιών

Είστε στα κανάλια Beta, Dev ή Canary του ChromeOS; Αν ναι, τώρα υπάρχει ένα εύχρηστο εικονίδιο στο system tray κάτω δεξιά στο shelf σας για να γνωρίζετε σε ποιο κανάλι βρίσκεστε στο ChromeOS 110.

Εργαλείο Feedback

Αν θέλετε να αναφέρετε ένα πρόβλημα με τη συσκευή σας ή ακόμα και να προτείνετε μια βελτίωση στο ChromeOS 110, το εργαλείο feedback είναι εκεί για εσάς. Είναι γρήγορο και εύκολο στη χρήση! Επιπλέον, αυτό που το κάνει πιο χρήσιμο από ποτέ άλλοτε είναι η ικανότητά του να προτείνει αυτόματα χρήσιμα άρθρα σχετικά με οποιοδήποτε ερώτημα ή παράπονο που μπορούν να βοηθήσουν στην επίλυση πιθανών προβλημάτων σε χρόνο μηδέν.

Τι νέο φέρνει η ενημέρωση ChromeOS 110 της Google;
Τι νέο φέρνει η ενημέρωση ChromeOS 110 της Google;

Super Resolution ήχος

Το ChromeOS 110 έχει προσθέσει ήχο super resolution για χρήστες που χρησιμοποιούν συχνά ακουστικά Bluetooth, κάνοντας τη βιντεοδιάσκεψη να ακούγεται καλύτερα από ποτέ! Αυτή η λειτουργία χρησιμοποιεί μηχανική μάθηση για την ανακατασκευή τμημάτων ήχου υψηλής συχνότητας που προηγουμένως είχαν χαθεί σε συνδέσεις χαμηλού εύρους ζώνης. Τώρα μπορείτε να απολαμβάνετε κρυστάλλινες κλήσεις χωρίς να ανησυχείτε για κακή ποιότητα λόγω περιορισμών στη σύνδεση.

Πηγή: chromeunboxed.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS