ΑρχικήUpdatesGoogle: Μπορείτε να επεξεργάζεστε ή να προσθέτετε επαφές από το Gmail sidebar

Google: Μπορείτε να επεξεργάζεστε ή να προσθέτετε επαφές από το Gmail sidebar

Η Google σας επιτρέπει πλέον να επεξεργάζεστε ή να προσθέτετε επαφές από το sidebar του Gmail! Με τον εξορθολογισμό των λειτουργιών της, η Google έχει κάνει τη διαχείριση των επαφών στο διαδίκτυο παιχνιδάκι. Είτε δημιουργείτε ή επεξεργάζεστε υπάρχουσες επαφές στο Gmail είτε στο Google Workspace, τώρα μπορείτε να το κάνετε απευθείας από την πλευρική μπάρα Contacts που βρίσκεται στα δεξιά οποιασδήποτε πλατφόρμας – μια εργασία που προηγουμένως απαιτούσε πρόσβαση στο contacts.google.com!

Δείτε επίσης: Η Google ζητά από τους υπαλλήλους να βοηθήσουν στην εκπαίδευση του Bard

Η Google έκανε μια επαναστατική πρόοδο στα τέλη του 2020, προσθέτοντας τα Contacts στο sidebar του Gmail, παρέχοντας στους χρήστες έναν ευκολότερο τρόπο να βλέπουν τις επαφές και τις πρόσφατες συνομιλίες τους. Αρχικά, ήταν διαθέσιμο μόνο ένα κουμπί επεξεργασίας- ωστόσο, αν το πατούσατε, απλώς μεταφερόσασταν στο contacts.google.com για οποιεσδήποτε δραστηριότητες επεξεργασίας. Η Google απλοποίησε τώρα αυτή τη διαδικασία ακόμη περισσότερο, επιτρέποντας στους ανθρώπους να κάνουν επεξεργασίες απευθείας από το sidebar!

Όταν η τελευταία ενημέρωση είναι έτοιμη, απλά κάντε κλικ στο κουμπί “edit” για να τροποποιήσετε οποιοδήποτε προτιμώμενο πεδίο αμέσως- δεν χρειάζεται redirection. Είτε θέλετε να αλλάξετε το όνομα, το email σας, την επωνυμία της εταιρείας ή την ημερομηνία γέννησης – κάντε το και πατήστε αποθήκευση στο κάτω μέρος του sidebar για μια αβίαστη εμπειρία τροποποίησης!

Η Google έχει κάνει τη δημιουργία νέων επαφών παιχνιδάκι! Απλά εντοπίστε το κουμπί “Create contact” που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας επαφών σας και κάντε κλικ σε αυτό. Αυτό θα ανοίξει ένα παράθυρο στο sidebar σας, όπου μπορείτε να εισαγάγετε όλες τις βασικές πληροφορίες και στη συνέχεια να αποθηκεύσετε την επαφή. Σημειώστε ότι δεν μπορείτε να δημιουργήσετε μια νέα επαφή από την προβολή “In this thread” που ανοίγει όταν αναπτύσσετε τα Contacts μετά το άνοιγμα ενός email.

Ωστόσο, η Google θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε νέες επαφές μέσω αναζήτησης. Απλώς ανοίξτε τα Contacts στην πλαϊνή γραμμή και αναζητήστε ένα όνομα που θέλετε να αποθηκεύσετε, δηλαδή ένα όνομα που δεν υπάρχει ήδη στη λίστα επαφών σας. Θα λάβετε ένα κουμπί “Create contact”. Κάνοντας κλικ σε αυτό θα ανοίξει ένα νέο παράθυρο με το όνομα προσυμπληρωμένο. Μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον πληροφορίες και να αποθηκεύσετε την επαφή.

Δείτε επίσης: Google: Πληρώνει κρυφά την Apple για περιορισμό ανταγωνισμού

google gmail

Δείτε επίσης: Μάθετε πώς να αξιολογείτε την ποιότητα του αέρα με τους Χάρτες Google

Όλοι οι χρήστες της Google θα λάβουν αυτήν την ενημέρωση

Η Google μόλις κυκλοφόρησε την ανανέωση της λειτουργίας Contacts στο Gmail και το Google Workspace – όλοι, από τους πελάτες της G Suite Basic και Business μέχρι εκείνους με προσωπικούς λογαριασμούς Google, θα λάβουν αυτή την ενημέρωση εντός δύο εβδομάδων. Για να δείτε αν έχετε πρόσβαση, μεταβείτε στη σελίδα Gmail.com του υπολογιστή σας και ανοίξτε τα Contacts στη δεξιά πλευρική γραμμή – είναι πραγματικά τόσο απλό! Όπως αναφέρεται σε μια επίσημη ανάρτηση στο blog της Google, δεν υπάρχουν ακόμη διαχειριστικοί έλεγχοι για αυτή τη λειτουργία.

Πηγή πληροφοριών: androidheadlines.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS